Prvi 505 pregleda 09. veljače 2022.

Ovim detaljem na crvenom tepihu Adele otkrila zaruke?

Doug Peters/Press Association/PIXSELL/Canva

Britanska pjevačica Adele apsolutno je zasjala na jučerašnjoj dodjeli glazbenih nagrada BRIT, no jedan detalj na njoj ipak je ukrao pažnju

Jučer je u Londonu održana godišnja dodjela prestižnih glazbenih BRIT nagrada na kojoj su prisustvovale mnoge glazbene face. Jedna od tih faca bila je i pjevačica Adele koja je, svojom spektakularnom pojavom, zadivila apsolutno sve. No, jedan je detalj ipak ukrao najviše pažnje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BRITs (@brits)

Naime, kako piše Popsugar, nitko nije mogao ne primijetiti ogromni dijamantni prsten koji je Adele nosila na lijevoj ruci i pritom se ne zapitati 'radi li se možda o zaručničkom prstenu?'.

Fanovi pjevačice već su se o ovoj teoriji naveliko raspisali na društvenim mrežama i forumima i zapravo, voljeli bi da je to istina jer im se čini da je Adele napokon sretna i da je pronašla svoju srodnu dušu.

via GIPHY

Naime, nagađanja o zarukama možda su i istinita s obzirom na to da je, od početka 2021. godine, Adele u vezi s američkim sportskim agentom, Rich Paulom i javnost već itekako zna za njih.

Što mislite, je li Adele zaista zaručena ili je jednostavno isfurala ovaj prsten kao dio outfita na crvenom tepihu?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12399000

    Treba bit pažljiv i njezan🥰