Ovo je 5 najromantičnijih celebrityja!

Od nevjerojatno romantičnih poteza do ekstravagantnih poklona... Otkrijte na što su sve spremni slavni dečki za ljubav...
Vidi originalni članak

Osim što su svi do jednog prezgodni, oni su i neopisivo romantični!

U nastavku saznajte kojih je 5 celebrityja zaslužilo svoje mjesto na ovoj laskavoj listi...

1. Justin Bieber

Jednom je prilikom, dok je još bio sa Selenom, odlučio iznajmiti cijeli Staples Center u Los Angelesu i to samo zato da bi zajedno mogli pogledati njezin najdraži film 'Titanic' na zbiiilja velikom platnu!

2. Louis Tomlinson & Liam Payne

Čini se da si dečki međusobno dijele ljubavne savjete. Naime, obojica ne vjeruju u onu poslovicu 'Ljubav čine male stvari' pa su svojim djevojkama jednom prilikom jednostavno kupili automobile!

3. Austin Mahone

Osim što, kada je u vezi, sve čini da njegova djevojka bude sretna, voli učiniti sretnima i njezine najbolje frendice. Zato je jednom prilikom, osim Camile Cabello u kino odveo još 5 njezinih BFF! Tako je siguran da će i njih pridobiti na svoju stranu i dodatno porasti u očima svoje djevojke... Mudro!

4. Cody Simpson

On je istinski romantik! Osim što je za proslavu 6 mjeseci njihove veze, Gigi Hadid poklonio čak 6 buketa ruža, odlučio joj je usred parka otpjevati serenadu!

5. Zayn Malik

Iako više nisu zajedno, moramo priznati da je Zayn zbilja znao iznenaditi Perrie Edwards tijekom njihove veze. Tako je kupio njezinoj mami kuću (zbilja "skroman" poklon...), ali i napravio tetovažu kako bi ovjekovječio njegovu i Perrienu ljubav. Šteta što nije potrajalo...

Posjeti joomboos.24sata.hr