Prvi 252 pregleda 07. listopada 2016.

Ovo je 5 najromantičnijih celebrityja!

Louis i Liam

Od nevjerojatno romantičnih poteza do ekstravagantnih poklona... Otkrijte na što su sve spremni slavni dečki za ljubav...

Osim što su svi do jednog prezgodni, oni su i neopisivo romantični!

U nastavku saznajte kojih je 5 celebrityja zaslužilo svoje mjesto na ovoj laskavoj listi...

1. Justin Bieber

Justin | Autor: Instagram Instagram

Jednom je prilikom, dok je još bio sa Selenom, odlučio iznajmiti cijeli Staples Center u Los Angelesu i to samo zato da bi zajedno mogli pogledati njezin najdraži film 'Titanic' na zbiiilja velikom platnu!

2. Louis Tomlinson & Liam Payne

Louis i Liam | Autor: evoke.ie evoke.ie

Čini se da si dečki međusobno dijele ljubavne savjete. Naime, obojica ne vjeruju u onu poslovicu 'Ljubav čine male stvari' pa su svojim djevojkama jednom prilikom jednostavno kupili automobile!

3. Austin Mahone

Austin Mahone | Autor: Instagram Instagram

Osim što, kada je u vezi, sve čini da njegova djevojka bude sretna, voli učiniti sretnima i njezine najbolje frendice. Zato je jednom prilikom, osim Camile Cabello u kino odveo još 5 njezinih BFF! Tako je siguran da će i njih pridobiti na svoju stranu i dodatno porasti u očima svoje djevojke... Mudro!

4. Cody Simpson

Cody Simpson | Autor: Instagram Instagram

On je istinski romantik! Osim što je za proslavu 6 mjeseci njihove veze, Gigi Hadid poklonio čak 6 buketa ruža, odlučio joj je usred parka otpjevati serenadu!

5. Zayn Malik

Zayn Malik | Autor: Instagram Instagram

Iako više nisu zajedno, moramo priznati da je Zayn zbilja znao iznenaditi Perrie Edwards tijekom njihove veze. Tako je kupio njezinoj mami kuću (zbilja "skroman" poklon...), ali i napravio tetovažu kako bi ovjekovječio njegovu i Perrienu ljubav. Šteta što nije potrajalo...

Tvoja reakcija?