Ovo su preslatke i popularne Instagram mace

Jarispics/Unsplash
Ove mace su toliko popularne da imaju followera koliko i poznati i slavni. Prave su zvijezde svoga društva.
Vidi originalni članak

Danas je Međunarodni dan mačaka, a tim povodom smo ti izdvojili pet najpopularnijih Instagram maca koje prati jaaako puno ljudi. Pripremi se za jako slatke Instagram profile.

1. Nala 

Nala je osmogodišnja udomljena maca koja je postala prava Instagram zvijezda. Prati je 4,1 milijun ljudi. Wow. Veoma impresivno!

2. Grumpy Cat

Instagram račun Grumpy Cat broji 2,7 milijuna pratitelja. Iako je maca uginula, inspirirala je brojne memeove i tako ostavila svoj internet trag.

3. Lil Bub

Lil Bub ima 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu, a osim toga i vlastiti YouTube kanal i merch. U humanitarnoj akciji njezini su vlasnici prikupili 300 tisuća dolara za mace kojima je potrebna pomoć.

4. White Coffee Cat

Instagram račun ovog četverogodišnjeg mačka broji dva milijuna pratitelja. Preživio je rak i postao četvrta najpraćenija maca na internetu.

5. Smoothie Cat

Us Weekly je Smoothie Cat proglasio najfotogeničnijom macom na internetu. Ima dva milijuna pratitelja i peta je najpopularnija maca Instagrama.

Ako voliš mace, obilježi i ti današnji dan. Možda jednim dodatnim slatkišem koji ćeš im dati, odlaskom u cat cafe ili na neki treći način!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr