Prvi 586 pregleda 08. kolovoza 2019.

Ovo su preslatke i popularne Instagram mace

Jarispics/Unsplash

Ove mace su toliko popularne da imaju followera koliko i poznati i slavni. Prave su zvijezde svoga društva.

Danas je Međunarodni dan mačaka, a tim povodom smo ti izdvojili pet najpopularnijih Instagram maca koje prati jaaako puno ljudi. Pripremi se za jako slatke Instagram profile.

1. Nala 

Nala je osmogodišnja udomljena maca koja je postala prava Instagram zvijezda. Prati je 4,1 milijun ljudi. Wow. Veoma impresivno!

2. Grumpy Cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Instagram račun Grumpy Cat broji 2,7 milijuna pratitelja. Iako je maca uginula, inspirirala je brojne memeove i tako ostavila svoj internet trag.

3. Lil Bub

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BUB'S got eyes as green as the grass and a heart as big as the sun.

Objavu dijeli Lil BUB (@iamlilbub)

Lil Bub ima 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu, a osim toga i vlastiti YouTube kanal i merch. U humanitarnoj akciji njezini su vlasnici prikupili 300 tisuća dolara za mace kojima je potrebna pomoć.

4. White Coffee Cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby me ❤️

Objavu dijeli Coffee aka Mr. White (@white_coffee_cat)

Instagram račun ovog četverogodišnjeg mačka broji dva milijuna pratitelja. Preživio je rak i postao četvrta najpraćenija maca na internetu.

5. Smoothie Cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smoothie & Milkshake painted as the royalty they are! 🤣👑 By @vintagepetsart

Objavu dijeli Smoothie the Cat (@smoothiethecat)

Us Weekly je Smoothie Cat proglasio najfotogeničnijom macom na internetu. Ima dva milijuna pratitelja i peta je najpopularnija maca Instagrama.

Ako voliš mace, obilježi i ti današnji dan. Možda jednim dodatnim slatkišem koji ćeš im dati, odlaskom u cat cafe ili na neki treći način!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    znaci preslatke suuu