Ovo su znakovi da nekome možete vjerovati u potpunosti

reuters/pixsell/CANVA
Ljubavne veze i prijateljstva su prekrasna stvar, a ono što ih čini snažnima i neraskidivima je - povjerenje. Naravno, osobu u koju u potpunosti možete imati povjerenja je zaista teško pronaći pa vam u nastavku donosimo nekoliko znakova po kojima ju možete prepoznati
Vidi originalni članak

Transparentnost 

Svatko u svom životu treba imati barem jednu osobu s kojom ste u potpunosti transparentni i u čijem društvu ne morate 'vagati' svaku riječ. Kako piše YourTango, ovoj osobi možete otkriti svoje najdublje osjećaje i emocije bez straha da će vas osuđivati ili to ispričati nekome drugome.

Naravno, da bi takav odnos funkcionirao kako treba, ta se osoba jednako sigurno mora osjećati i u vašem društvu.

Razumijevanje

U odnosu koji je prepun povjerenja, od svog partnera, prijatelja ili koje god drage osobe, važno je čuti riječi i vidjeti djela koja vam pokazuju da ta osoba u potpunosti razumije kako se osjećate.

To je važno zato što, ako uočite da vas osoba ne razumije (i možda ne želi razumjeti), ubrzo ćete svoje osjećaje prestati dijeliti s njom i sve ćete držati u sebi što, naravno, nije dobro za vaše mentalno zdravlje niti vaš odnos.

Sigurnost

Osoba kojoj u potpunosti možete vjerovati, uvijek će se pobrinuti da su vaše tajne kod njih sigurne i, ono što zna o vama, nikada neće iskoristiti protiv vas. Također, u situacijama kada je to potrebno, zauzet će se za vas i napravit će sve što je u njenoj moći da vas zaštiti od svega što bi vas moglo povrijediti. 

Osim svega ovoga, osoba u koju možete imati povjerenja će vam uvijek reći istinu, ali ne s ciljem da vas time povrijedi već da, nakon toga, možete postati najbolja verzija sebe. 

Tko je osoba u koju vi imate najviše povjerenja? 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr