Par dobrih horora koje možete gledati na Netflixu

screenshot/youtube
Ako vam se ovaj vikend ne da ništa i samo želite ostati doma i pogledati par filmova, imamo prijedlog najboljih horora koje trenutno možete gledati na Netflixu. Ovo je prava poslastica za sve ljubitelje horor filmova!
Vidi originalni članak

Eli

Obitelj bolesnog dječaka sve nade u njegovo ozdravljenje predaje u ruke liječnice koja tvrdi da ga može izliječiti, ali ne znaju kakvu tajnu skriva u svojoj sablaznoj kućnoj bolnici...

Insidious: The Last Key

U zadnjem nastavku 'Insidiousa', vidovnjakinja Elise Rainier vraća se u svoju rodnu kuću u Novom Meksiku kako bi se suočila s vlastitim demonima, ali pritom otvara vrata nečemu što nije mogla ni zamisliti.

Friday The 13th

Petak 13. je klasik horor filmova, a ako ga još niste gledali, sad to možete na Netflixu. Ako volite klasične horor priče, sigurno će vam i ovo biti dobar film.

The Purge

U dalekoj budućnosti svim je ljudima na 24 sata dozvoljen zločin bilo koje vrste i iz istoga se mogu izvući bez bilo kakvih posljedica. A u tih 24 sata događa se nezamislivi kaos koji možete gledati u ovom filmu.

Case 39

Socijalna radnica dovodi 10-godišnjakinju u svoj dom kako bi je maknula od navodno nasilnih roditelja, ali ni ne zna da djevojčica nije ono za što se predstavlja...

In The Tall Grass

U visokoj travi skriva se opako zlo, a brat i sestra na vlastitom će primjeru saznati o čemu se radi...

Koji ćete od ovih horora pogledati ovaj vikend?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr