Prvi 1926 pregleda 04. siječnja 2020.

Par dobrih horora koje možete gledati na Netflixu

screenshot/youtube

Ako vam se ovaj vikend ne da ništa i samo želite ostati doma i pogledati par filmova, imamo prijedlog najboljih horora koje trenutno možete gledati na Netflixu. Ovo je prava poslastica za sve ljubitelje horor filmova!

Eli

Obitelj bolesnog dječaka sve nade u njegovo ozdravljenje predaje u ruke liječnice koja tvrdi da ga može izliječiti, ali ne znaju kakvu tajnu skriva u svojoj sablaznoj kućnoj bolnici...

Insidious: The Last Key

U zadnjem nastavku 'Insidiousa', vidovnjakinja Elise Rainier vraća se u svoju rodnu kuću u Novom Meksiku kako bi se suočila s vlastitim demonima, ali pritom otvara vrata nečemu što nije mogla ni zamisliti.

Friday The 13th

Petak 13. je klasik horor filmova, a ako ga još niste gledali, sad to možete na Netflixu. Ako volite klasične horor priče, sigurno će vam i ovo biti dobar film.

The Purge

U dalekoj budućnosti svim je ljudima na 24 sata dozvoljen zločin bilo koje vrste i iz istoga se mogu izvući bez bilo kakvih posljedica. A u tih 24 sata događa se nezamislivi kaos koji možete gledati u ovom filmu.

Case 39

Socijalna radnica dovodi 10-godišnjakinju u svoj dom kako bi je maknula od navodno nasilnih roditelja, ali ni ne zna da djevojčica nije ono za što se predstavlja...

In The Tall Grass

U visokoj travi skriva se opako zlo, a brat i sestra na vlastitom će primjeru saznati o čemu se radi...

Koji ćete od ovih horora pogledati ovaj vikend?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?