Par podijelio 'prije i poslije' fotke svoje transformacije

Twitter
Ethan i Rebecca su prava inspiracija, a njihova će vas priča i dirnuti, ali i razveseliti u isto vrijeme...
Vidi originalni članak

Ethan Spiezer (36) iz Illinoisa, koji se cijeli život borio s emocionalnim prejedanjem, odlučio je jednog dana da želi potpuno promijeniti svoj život. Tako je 2017. godine, potaknut činjenicom da zaista želi spasiti svoj život, krenuo na nevjerojatno putovanje i u potpunosti transformirao svoj izgled, ali što je još važnije - i zdravlje.

On je pokazao da ima ogromnu snagu volje i odlučnost da postigne zavidne rezultate koje sada ponosno dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Nakon što je za malo manje od dvije godine izgubio 100 kilograma i prešao iz broja 6 XL u XL, on ne izgleda samo kao druga osoba, već se i njegova kvaliteta života potpuno promijenila.

Prije 14 mjeseci i njegova se supruga Rebecca (41) također pridružila zdravom načinu života koji on vodi već godinama i već je do sada izgubila 50 kilograma, a sad zajedno dijele svoj put transformacije sa svojim pratiteljima.

Spiezer je na društvenim mrežama nedavno podijelio fotografije sebe 'prije i poslije', koja prikazuje nevjerojatnu fizičku transformaciju njega i njegove supruge Rebecce, a njegova je objava postala viralna te je dosad podijeljena više od 100 tisuća puta.

"Sve je počelo u srpnju 2017. godine kad sam bio u San Diegu na odmoru. Najprije mi je trebalo posebno produženje sigurnosnog pojasa u avionu, a nakon toga nisam mogao sudjelovati ni u jednoj vožnji zabavnim parkom zbog svoje težine, tako da sam cijelo vrijeme stajao po strani. Moja supruga se također borila s istim problemima. Kad je moja mama preminula zbog posljedica pretilosti, shvatio sam koliko je važno da promijenim svoj život kako bih mogao biti uz svoju djecu, pa sam odlučio krenuti na ovaj put ", rekao je Spiezer za portal Bored Panda.

"Shvatio sam da ću sigurno umrijeti ako ne izgubim barem 100 kilograma. Stoga sam sebi zadao cilj i dao si dvije godine da ga ostvarim", dodao je.

Ethan je svoj cilj itekako ostvario, a ovo su impresivne fotografije koje prikazuju koliko se promijenio. Svaka čast!

On i njegova supruga prava su i istinska inspiracija!

Posjeti joomboos.24sata.hr