Justinova patnja: Pustio sam da mi ljubomora upravlja životom

Official
Nakon što je prošli tjedan Justin Bieber (23) otkazao svoju svjetsku turneju zbog 'nepredvidivih okolnosti', jučer je na Instagramu otvorio dušu obožavateljima u iskrenoj poruci.
Vidi originalni članak

- Dopustio sam svojim nesigurnostima da me pobijede. Pustio sam da moje uništene veze diktiraju način na koji se odnosim prema ljudima. Dopustio sam da gorčina, ljubomora i strah upravljaju mojim životom. Zahvalan sam što posljednjih godina kraj sebe imam ljude koji mi pomažu vratiti se se na pravi put i podsjećaju me tko sam i tko želim biti - napisao je Bieber.

Kazao je i da ga podsjećaju da njegove prošle veze i odluke ne diktiraju i njegovu budućnost.
- Svjestan sam da nikad neću biti savršen i da ću i dalje raditi pogreške, ali neću dopustiti da mi prošlost diktira budućnost. Neću se sramiti svojih pogrešaka. Želim biti čovjek koji na njima uči i raste - piše u poruci.

Naglasio je kako je zahvalan što prolazi kroz ovo sa svojim obožavateljima koji su uvijek uz njega.
- Uzeo sam vrijeme za sebe kako bih mogao izdržati. Želim nastaviti s karijerom, ali želim i osnažiti svoj um, srce i dušu tako da mogu postati čovjek kakav želim biti, a jednom i suprug i otac kakav želim biti - napisao je Justin koji je posljednje dvije godine bio na svjetskoj turneji.
Nakon što je naglo prekinuo turneju, navodno se posvetio Bogu i često provodi vrijeme na misi u Los Angelesu.

 


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr