Prvi 2883 pregleda 03. kolovoza 2017.

Justinova patnja: Pustio sam da mi ljubomora upravlja životom

Justin Bieber
Official

Nakon što je prošli tjedan Justin Bieber (23) otkazao svoju svjetsku turneju zbog 'nepredvidivih okolnosti', jučer je na Instagramu otvorio dušu obožavateljima u iskrenoj poruci.

- Dopustio sam svojim nesigurnostima da me pobijede. Pustio sam da moje uništene veze diktiraju način na koji se odnosim prema ljudima. Dopustio sam da gorčina, ljubomora i strah upravljaju mojim životom. Zahvalan sam što posljednjih godina kraj sebe imam ljude koji mi pomažu vratiti se se na pravi put i podsjećaju me tko sam i tko želim biti - napisao je Bieber.

Kazao je i da ga podsjećaju da njegove prošle veze i odluke ne diktiraju i njegovu budućnost.
- Svjestan sam da nikad neću biti savršen i da ću i dalje raditi pogreške, ali neću dopustiti da mi prošlost diktira budućnost. Neću se sramiti svojih pogrešaka. Želim biti čovjek koji na njima uči i raste - piše u poruci.

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Naglasio je kako je zahvalan što prolazi kroz ovo sa svojim obožavateljima koji su uvijek uz njega.
- Uzeo sam vrijeme za sebe kako bih mogao izdržati. Želim nastaviti s karijerom, ali želim i osnažiti svoj um, srce i dušu tako da mogu postati čovjek kakav želim biti, a jednom i suprug i otac kakav želim biti - napisao je Justin koji je posljednje dvije godine bio na svjetskoj turneji.
Nakon što je naglo prekinuo turneju, navodno se posvetio Bogu i često provodi vrijeme na misi u Los Angelesu.

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?