Patricia Vodopija otkrila zašto se prestala družiti s Emom

patriciavodopija/Instagram balkanytexposingg/Instagram
Patricia je odlučila stati na kraj pitanjima o odnosu s Emom Luketin pa je odgovorila prvi i zadnji put na pitanje što se dogodilo između nekad bliskih prijateljica i kolegica.
Vidi originalni članak

Fanove youtuberica Eme Luketin i Patricije Vodopije jako je zanimalo zašto se više ne druže i zajedno ne snimaju videa. Patricia je u svom storyju odlučila objasniti situaciju jer joj je dosta konstantnih pitanja o Emi. Kako je napisala ovo je zadnji put da o tome govori pa najbolje da pročitate što je rekla.

Svađa ne postoji?

Patricia je objavila poduži story i objasnila situaciju i što želi od svojih fanova:

"Na ovo pitanje ću odgovoriti sada i nemojte od mene očekivati da o tome više pričam. Ovo radim s ciljem da smanjim broj poruka kojih na dnevnoj bazi dobivam užasno puno. Shvaćam zašto imate puno pitanja i zašto vas to sve zanima, ali morate shvatiti da ne postoji nikakva svađa, nitko nikoga ne mrzi ili ga izbjegava na ulici. Rekla sam to jako puno puta i ponovit ću, ja niti jedno prijateljstvo nisam završila svađom i nikada neću jer mislim da je svađa samo jedan dokaz zrelosti. Nikog ne mrzim i na nikog se ne ljutim jer i to puno govori o vama kao osobi."

Fanove bi njen odgovor trebao smiriti jer između youtuberica ne postoji 'zla krv', samo se više ne druže.

Nakon ovo priznanja, Patricia više ne bi trebala primati toliko poruka o Emi. Ovim što je rekla samo je dokazala koliko je zrela i smirena osoba. Bravo Patricia!

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr