Prvi 3490 pregleda 05. listopada 2019.

Patricia Vodopija otkrila zašto se prestala družiti s Emom

patriciavodopija/Instagram balkanytexposingg/Instagram

Patricia je odlučila stati na kraj pitanjima o odnosu s Emom Luketin pa je odgovorila prvi i zadnji put na pitanje što se dogodilo između nekad bliskih prijateljica i kolegica.

Fanove youtuberica Eme Luketin i Patricije Vodopije jako je zanimalo zašto se više ne druže i zajedno ne snimaju videa. Patricia je u svom storyju odlučila objasniti situaciju jer joj je dosta konstantnih pitanja o Emi. Kako je napisala ovo je zadnji put da o tome govori pa najbolje da pročitate što je rekla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤✨

A post shared by Patricia Vodopija (@patriciavodopija) on

Svađa ne postoji?

Patricia je objavila poduži story i objasnila situaciju i što želi od svojih fanova:

"Na ovo pitanje ću odgovoriti sada i nemojte od mene očekivati da o tome više pričam. Ovo radim s ciljem da smanjim broj poruka kojih na dnevnoj bazi dobivam užasno puno. Shvaćam zašto imate puno pitanja i zašto vas to sve zanima, ali morate shvatiti da ne postoji nikakva svađa, nitko nikoga ne mrzi ili ga izbjegava na ulici. Rekla sam to jako puno puta i ponovit ću, ja niti jedno prijateljstvo nisam završila svađom i nikada neću jer mislim da je svađa samo jedan dokaz zrelosti. Nikog ne mrzim i na nikog se ne ljutim jer i to puno govori o vama kao osobi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patricia je putem insta storya zadnji put progovorila o svom odnosu sa Emom. 🤗 #patriciavodopija #balkanyoutuber

A post shared by BYTE (@balkanytexposingg) on

Fanove bi njen odgovor trebao smiriti jer između youtuberica ne postoji 'zla krv', samo se više ne druže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍉☀️📷

A post shared by Patricia Vodopija (@patriciavodopija) on

Nakon ovo priznanja, Patricia više ne bi trebala primati toliko poruka o Emi. Ovim što je rekla samo je dokazala koliko je zrela i smirena osoba. Bravo Patricia!

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?