Paul Logan strahuje: Unajmio je zaštitare

loganpaul@instagram
Nakon videa koji je šokirao javnost, Paul Logan je od najomiljenijeg YouTubera postao najomraženiji. Je li to razlog zbog kojeg je unajmio zaštitare?
Vidi originalni članak

U poznatog YouTubera Logan Paula zadnjih su nekoliko dana uprte oči javnosti. Nakon stravičnog videa mrtvog tijela kojeg je objavio na svojem YouTube kanalu i japanska policija htjela je izmijeniti nekoliko riječi s Loganom. Iako je Logan objavio nekoliko isprika, mržnja i neodobravanje sada bivših fanova još uvijek nije prestala. 

Možda je to razlog zbog kojeg je Logan unajmio privatnu zaštitarsku tvrtku čije je vozilo viđeno ispred njegove 66 milijuna dolara vrijedne vile u Los Angelesu.

Postoji velika mogućnost da Loganova YouTube karijera završi munjevitom brzinom, a da je napravio veliku glupost shvatio je i sam. No, bez obzira na sve ružne komentare, Loganov tata Greg dao je sinu podršku preko društvenih mreža. 

- Logan će se vratiti. Svi mi griješimo. To je sastavni dio života. Ne slažem se sa svim odlukama koje moji sinovi donesu, a ni s nekim odlukama mojih prijatelja. No, to je život. Ja ću uvijek biti ponosan na njih i voljeti ih - napisao je Greg u Instagram postu. 

Prošli tjedan, točnije u petak, Logan je viđen kako trči kvartom, a izgledao je poprilično rastreseno i zamišljeno. Možda je zato otišao u jedan đir da razbistri misli, a kako će se situacija dalje odvijati za sad nitko ne zna. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr