Pete romantičar: Posvetio je Kim čak tri tetovaže

youtubescreenshot/Canva
Reality zvijezda konstantno prolazi neke životne drame, a trenutno se nalazi u napetim odnosima s bivšim suprugom Kanye Westom koji voli komentirati njezinu novu vezu s komičarem Peteom Davidsonom. No, Pete joj sve popravlja romantičnim gestama, a sad je na svoje tijelo istetovirao i njezino ime
Vidi originalni članak

Čini se da između Kim Kardashian i Petea Davidsona cvjetaju samo ruže. Reality zvijezda je nedavno gostovala u emisiji 'The Ellen Show' gdje je progovorila o romantičnom odnosu s poznatim komičarem i TV voditeljem. Kim je Ellen DeGeneres objasnila koje je tetovaže Pete istetovirao njoj u čast, piše Cosmopolitan.

Pete nije istetovirao samo jednu tetovažu već njih tri. Jedna je doslovno njezino ime, a druge su vezane uz njezin brend i njezina zanimanja. Tako na jednoj od tetovaža piše 'Moja djevojka je odvjetnica'.

Osvrnula se i na situacije u kojima se često nalazila na početku veze kad nije sa svima htjela podijeliti trenutke njihova svakodnevnog druženja.

"Imam toliko slatkih, zajedničkih fotografija i htjela bih ih sve objaviti i napisati 'O moj Bože, baš smo slatki'. No onda stanem i kažem si nemoj biti toliko očajna, samo ih gledaj, zasad", rekla je i objasnila kako je trenutno sretnija nego što je ikada bila.

"Znate što? Imam 40 godina i napokon sam krenula za vlastitom srećom. Trebalo mi je vremena, ali sam do nje konačno došla. Dobar je to osjećaj i želim se tako osjećati cijelog života", objasnila je Kim.

Ovdje pogledajte video:

Još su se jednom Ellen i ona osvrnule na Peteove tetovaže i Kim je priznala kako je, iskreno, bila iznenađena što je ovako rano u vezi već tri svoje tetovaže posvetio njoj.

"Mislim da se tetovirao jer je htio imati nešto čega se ne može tako lako riješiti. Htio je nešto što bi moglo na njemu ostaviti ožiljak", rekla je.

BIZARNA PONUDA Jake Paul nudi 30 milijuna $ Kanyeu i Peteu da se potuku

Iako s jedne strane vodi bitke s bivšim partnerom Kanyeom Westom, koji se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je njegova bivša žena sretna s drugim muškarcem, Kim uživa u novoj vezi u kojoj je partner iz dana u dan iznenađuje sitnicama i lijepim gestama. 

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

Posjeti joomboos.24sata.hr