Pjevačica Nika Zorjan otkrila svoju najveću sramotu

nika zorjan / instagram
Za novi broj JoomBoos Videostar magazina, koji je na kioscima, 50 top regionalnih influencera odgovaralo je na škakljiva pitanja. Otkrili su nam razne stvari o sebi, a evo što nam je rekla Nika Zorjan i koja je njezina najveća životna sramota koje se mogla prisjetiti...
Vidi originalni članak

"Imala sam generalnu probu i sve je bilo jako opušteno. U tom trenutku je do mene došao neki dečko i počeo mucati. Ja sam mislila da se šali pa sam i ja krenula razgovarati s njim mucajući, no ispalo je da dečko stvarno muca i da se uopće ne šali... Možete si zamisliti koliko sam se tada užasno osjećala... I naravno, odmah sam mu se ispričala tisuću puta...", ispričala nam je Nika kad smo je zamolili da se prisjeti trenutka u kojem se dosad najviše osramotila.

'Zašto su tvoji roditelji ponosni na tebe?'

Iako nije to učinila namjerno, osjećala se grozno nakon što je saznala da dečko stvarno muca, a posebno joj je bilo krivo zato što i sama zna da nije netko tko se ruga ili ismijava s drugim ljudima. A upravo to je izdvojila kao nešto zbog čega misli da su njezini roditelji ponosni na nju.

"Mislim da su moji najviše ponosni na to što sam kulturna, ljubazna i što drugima želim dobro. Ponosni su jer znaju da su me dobro odgojili i da sam postala ljubazna i dobra osoba", rekla je.

Što nam je još otkrila o sebi, kako je odgovorila na još par naših pitanja, a što su nam otkrili ostali influenceri; od Bake Prase, Nike Pavičić, Andree Andrassy do Chode i Valentine Walme - čitajte u najnovijem broju JoomBoos Videostar magazina koji je na svim kioscima u Hrvatskoj i BiH.

Cijena magazina je 30 kuna, a osim top priča i zanimljivih priča, uz magazin dobivate i odlične poklone. Bilježnica 'Tein dnevnik', raspored sati, 19 cool postera i Nescafé kava samo su neki od njih. Trkni na prvi kiosk i nabavi svoj JoomBoos magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr