Plesačica prekinula s dečkom zbog slavnog youtubera?

joe sugg / instagram
Vidi originalni članak

Crvenokosa plesačica Dianne Buswell navodno je prekinula dugogodišnju vezu s dečkom Anthonyjem Quinlanom, a mnogi smatraju da je za to zaslužan i slavni britanski youtuber Joe Sugg, piše Her. S njime Dianne pleše u showu Strictly, koji je sličan našem showu 'Ples sa zvijezdama', a njih su se dvoje navodno jako zbližili tijekom snimanja.

Dianneina glasnogovornica izjavila je: "Njih su dvoje prekinuli zbog pretrpanih rasporeda i prečeste razdvojenosti, ali i dalje će ostati prijatelji."

Tko je kriv?

Iako službeno nije potvrđeno, ljudi spekuliraju kako je razlog njihovom prekidu to što se Dianne zbližila s Joeijem, a njihova kemija i iskra vide se i svake epizode kad plešu na malim ekranima.

"Njih su dvoje nerazdvojni čak i iza pozornice, kad ne plešu. Kad sjede na sofi u pauzama, noge im se često isprepliću i često se međusobno 'slučajno' dodiruju", izjavio je nepoznati izvor za The Mirror.

Joe na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije i videa s Dianne, a ona je čak upoznala i njegovu sestru, slavnu youtubericu Zoellu. Iako zaista izgledaju slatko zajedno, događa li se nešto stvarno ili su ove glasine prenapuhane, vjerojatno ćemo saznati uskoro...

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Posjeti joomboos.24sata.hr