Počela je nova 'Ekskurzija': Influenceri otišli na zimovanje!

joomboos
Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda nove sezone animiranog serijala 'Ekskurzija'. Ovoga puta influenceri su na zimovanju, a u prvoj epizodi krenuli su na skijanje. Weeee!
Vidi originalni članak

JoomBoosovac Magic Leon na početku prve epizode pozvao je svoje kolege i prijatelje influencere u kolibu i spa Wellness koje je dobio u nasljedstvo i isplanirao najbolje zimovanje za sve njih.

"Ipak je ovo vrijeme dijeljenja, pa sam ja svoje iskustvo odlučio podijeliti sa svojim prijateljima", ispričao je Leon. A onda je zimska avantura mogla krenuti!

POGLEDAJTE VIDEO:

Ash, 10Ficho, Magic Leon, TheSikrt, Andrea Pacadi, Marco Cuccurin, Bruno Lukić, SaamoPetraa, Mirsad Kadić, xniks2x, Luciano, Svenky, Ridzy, Raf The Child. Svi oni su se skupili, neki u autu, neki u 'kičastom' autobusu, i krenuli na planinu do spa wellness kolibe. Ali kad su došli, prilično su se iznenadili, jer ih je dočekalo sve ono što nisu očekivali.

"Ček, ček, ček, hoćeš reći da je ovo taj tvoj spa? Pa gdje su bazeni, spa, masažni stolci?", iznenađena je bila xniks2x. Pobunile su se i ostale cure pa su vrisnule kako ovdje ne žele ostati ni minute, a onda je nastao kaos.

Odjednom se stresla planina, hrpa snijega spustila se na spa i zatrpala ih. Ehhh, a kako će se sad vratiti?

Pogledajte što se dalje dogodilo u epizodi i kako su se JoomBoosovci snašli 'zatrpani' snijegom u Leonovoj 'spa wellness kolibi' koja to nije... Ovo će biti zanimljiva avantura!

Prvu zimsku epizodu 'Ekskurzije' pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu, a ondje pratite i nove epizode svakog vikenda.

Posjeti joomboos.24sata.hr