Prvi 761 pregleda 05. prosinca 2021.

Počela je nova 'Ekskurzija': Influenceri otišli na zimovanje!

joomboos

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda nove sezone animiranog serijala 'Ekskurzija'. Ovoga puta influenceri su na zimovanju, a u prvoj epizodi krenuli su na skijanje. Weeee!

JoomBoosovac Magic Leon na početku prve epizode pozvao je svoje kolege i prijatelje influencere u kolibu i spa Wellness koje je dobio u nasljedstvo i isplanirao najbolje zimovanje za sve njih.

 | Autor: joomboos joomboos

"Ipak je ovo vrijeme dijeljenja, pa sam ja svoje iskustvo odlučio podijeliti sa svojim prijateljima", ispričao je Leon. A onda je zimska avantura mogla krenuti!

POGLEDAJTE VIDEO:

Ash, 10Ficho, Magic Leon, TheSikrt, Andrea Pacadi, Marco Cuccurin, Bruno Lukić, SaamoPetraa, Mirsad Kadić, xniks2x, Luciano, Svenky, Ridzy, Raf The Child. Svi oni su se skupili, neki u autu, neki u 'kičastom' autobusu, i krenuli na planinu do spa wellness kolibe. Ali kad su došli, prilično su se iznenadili, jer ih je dočekalo sve ono što nisu očekivali.

 | Autor: joomboos joomboos

"Ček, ček, ček, hoćeš reći da je ovo taj tvoj spa? Pa gdje su bazeni, spa, masažni stolci?", iznenađena je bila xniks2x. Pobunile su se i ostale cure pa su vrisnule kako ovdje ne žele ostati ni minute, a onda je nastao kaos.

 | Autor: joomboos joomboos

Odjednom se stresla planina, hrpa snijega spustila se na spa i zatrpala ih. Ehhh, a kako će se sad vratiti?

Pogledajte što se dalje dogodilo u epizodi i kako su se JoomBoosovci snašli 'zatrpani' snijegom u Leonovoj 'spa wellness kolibi' koja to nije... Ovo će biti zanimljiva avantura!

 | Autor: joomboos joomboos

Prvu zimsku epizodu 'Ekskurzije' pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu, a ondje pratite i nove epizode svakog vikenda.

 | Autor:

Tvoja reakcija?