Počinje novi kulinarski show: Tko mi bolje kuha?

promo
24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA kreće s novim kulinarskih showom 'Tko mi bolje kuha?'. U ovom showu s reality elementima, odgovaramo na vječito pitanje - tko bolje kuha - majka ili žena, odnosno muž ili otac
Vidi originalni članak

"Jesam ti rekla već, makni mi se od pećnice!", oštra i stroga je bila jedna od svekrvi prema svoj snahi na snimanju novog kulinarskog showa 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE - Tko mi bolje kuha?. Show koji odgovara na vječito pitanje: tko bolje kuha - majka ili žena, odnosno muž ili otac, moći ćete pratiti svakog četvrtka u 12 sati na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE TRAILER:

U jednoj od epizoda sin, odnosno suprug, će na početku epizode odrediti jelo koje mu moraju spremiti majka i žena, a one će to jelo pripremati pod budnim okom profesionalnog kuhara. Ista stvar događat će se kada kćer, odnosno supruga bude birala jelo koje će joj kuhati njezin suprug protiv njezinog oca.

"Najveće rivalstvo u životu je naravno ono između supruge i njezine svekrve. Njihovo suočavanje pred sinom, koji je u ulozi suca, garantira gledateljima nevjerojatnu zabavu i malu dozu pozitivnog ludila. Ovo je više od običnog kulinarskog showa. Kao rezultat od prvog emitiranja, format je odavno prerastao u internacionalni show koji se emitira po licenci diljem svijeta", kaže Izzet Pinto, CEO Global Agency, po čijoj licenci radimo ovaj show.

Show Tko mi bolje kuha? pratite svakog četvrtka u 12 sati na YouTube kanalu 24sata. Show i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti i na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, Videoteci 24sata i na 24sata.hr.

Posjeti joomboos.24sata.hr