Polkaholiki opet rasturaju: Obradili narodni hit 'Moja'

Nakon što su rasturili i oduševili na Supertalentu i stigli do polufinala, nakon što su sve zabavili svojim polka obradama hitova Miše Kovača, Mladena Grdovića i Jelene rozge, Polkaholiki imaju novu hit stvar 'Moja'
Vidi originalni članak

Pjesmu 'Moja' grupe Modrijani slovenski šarmeri iz Polkaholika obradili su na sebi svojstven polka način. Malo harmonike, puno dobrog ritma i hrpa super energije, i pjesma 'Moja' dobila je sasvim novi štih. Ovu stvar nisu snimili sami, već s glazbenikom Til Čehom, koji se proslavio na slovenskoj inačici Supertalenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Til je baš kao i mi, obožava harmoniku, polku i dobru zabavu! I on radi u timu našeg glazbenog menadžera, Raayja, i čim smo čuli kako pjeva znali smo da moramo zajedno obraditi poznati narodno-zabavni hit 'Moja'", kažu simpatični dečki iz Polkaholika.

Pjesma je upravo objavljena na JoomBoosu, a za istu su snimili i zabavan spot u jednoj napuštenoj tvornici. U spotu im se pridružilo cijelo društvo koje je skupa s njima napravilo odličnu zabavu na snimanju, a tu se našla i misteriozna brineta koja je već osvojila gledatelje!

Polkaholiki su slovenski četveročlani bend koji je ujedinio polku i pop glazbu i stvorio majstoriju. Žiga, Matic, Gašper i Rene su se proslavili obradama domaćih pop hitova na harmonici. Svirali su i pjevali Rozgine, Grdovićeve i hitove Nine Badrić, a na Supertalentu su se predstavili pjesmom Miše Kovača Drugi joj raspliće kosu i zaradili ovacije publike.

Iako je polka glazba koju ne svira baš svatko, oni su je baš zavoljeli i odlučili druge uvjeriti koliko je zabavna.

"Neki naši vršnjaci niti ne znaju što je polka. Uglavnom je uspoređuju s glazbom za starije, što nikako nije istina. Polka je odlična glazba za zabave i to želimo dokazati svojim pjesmama. Dugo smo razmišljali u kojem ćemo glazbenom smjeru krenuti, a ono što smo htjeli jest izdvojiti se od drugih. Probali smo snimiti polka komad na moderan način i zvučalo je ludo dobro. Polka je odlična glazba za zabave, vole je ljudi na Balkanu, ali i u inozemstvu, i mi to svojim pjesmama pokušavam dokazati i pomoći mladima da je zavole", ispričali su.

Na JoomBoosu su već objavili nekoliko hitova, među kojima je polka valcer 'Bela roža', pjesme 'Sobica' i 'Povej, povej', ali i zimski hit 'Lučke' koji pjevaju sa slovenskim dvojcem BQL i koji je u samo par mjeseci skupio više od tri milijuna pregleda na YouTubeu.

Posjeti joomboos.24sata.hr