Prvi 1146 pregleda 08. ožujka 2022.

Polkaholiki opet rasturaju: Obradili narodni hit 'Moja'

Nakon što su rasturili i oduševili na Supertalentu i stigli do polufinala, nakon što su sve zabavili svojim polka obradama hitova Miše Kovača, Mladena Grdovića i Jelene rozge, Polkaholiki imaju novu hit stvar 'Moja'

Pjesmu 'Moja' grupe Modrijani slovenski šarmeri iz Polkaholika obradili su na sebi svojstven polka način. Malo harmonike, puno dobrog ritma i hrpa super energije, i pjesma 'Moja' dobila je sasvim novi štih. Ovu stvar nisu snimili sami, već s glazbenikom Til Čehom, koji se proslavio na slovenskoj inačici Supertalenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Til je baš kao i mi, obožava harmoniku, polku i dobru zabavu! I on radi u timu našeg glazbenog menadžera, Raayja, i čim smo čuli kako pjeva znali smo da moramo zajedno obraditi poznati narodno-zabavni hit 'Moja'", kažu simpatični dečki iz Polkaholika.

 | Autor:

Pjesma je upravo objavljena na JoomBoosu, a za istu su snimili i zabavan spot u jednoj napuštenoj tvornici. U spotu im se pridružilo cijelo društvo koje je skupa s njima napravilo odličnu zabavu na snimanju, a tu se našla i misteriozna brineta koja je već osvojila gledatelje!

 | Autor:

Polkaholiki su slovenski četveročlani bend koji je ujedinio polku i pop glazbu i stvorio majstoriju. Žiga, Matic, Gašper i Rene su se proslavili obradama domaćih pop hitova na harmonici. Svirali su i pjevali Rozgine, Grdovićeve i hitove Nine Badrić, a na Supertalentu su se predstavili pjesmom Miše Kovača Drugi joj raspliće kosu i zaradili ovacije publike.

Iako je polka glazba koju ne svira baš svatko, oni su je baš zavoljeli i odlučili druge uvjeriti koliko je zabavna.

 | Autor: neo visuals neo visuals

"Neki naši vršnjaci niti ne znaju što je polka. Uglavnom je uspoređuju s glazbom za starije, što nikako nije istina. Polka je odlična glazba za zabave i to želimo dokazati svojim pjesmama. Dugo smo razmišljali u kojem ćemo glazbenom smjeru krenuti, a ono što smo htjeli jest izdvojiti se od drugih. Probali smo snimiti polka komad na moderan način i zvučalo je ludo dobro. Polka je odlična glazba za zabave, vole je ljudi na Balkanu, ali i u inozemstvu, i mi to svojim pjesmama pokušavam dokazati i pomoći mladima da je zavole", ispričali su.

Na JoomBoosu su već objavili nekoliko hitova, među kojima je polka valcer 'Bela roža', pjesme 'Sobica' i 'Povej, povej', ali i zimski hit 'Lučke' koji pjevaju sa slovenskim dvojcem BQL i koji je u samo par mjeseci skupio više od tri milijuna pregleda na YouTubeu.

Tvoja reakcija?