Pomozite skupiti novac za novu kuću Reto centra!

Uključite se u humanitarnu akciju i pomozite da Reto centar - Centar za liječenje osoba u problemu ovisnost o drogama, alkoholu, tabletama i osnaživanje ostalih ranjivih skupina - prikupi novac za izgradnju nove kuće, nakon što im je stara, nažalost, stradala u požaru. Prenosimo vam njihove riječi i od vas tražimo da pomognete koliko možete! Budimo veliki, uključimo se zajedno!
Vidi originalni članak

"Tijekom života čovjek se suoči s brojnim izazovima, požar je jedan od njih. U samo jednoj noći, točnije nekoliko sati, Kuća za rehabilitaciju od ovisnosti u Zagrebu zbog nesretnog slučaja u potpunosti je nestala u plamenu.

Dobili smo ponudu za montažnu kuću koja bi zadovoljila naše potrebe, a građevinska tvrtka DOMUS plus d.o.o. voljna nam je u potpunosti donirati izgradnju objekta. 

Da bi kuća mogla biti izgrađena, na nama je da osiguramo sredstva za kupnju građevnog materijala. Trebamo prikupiti 200.000 eura. Kuća koju želimo izgraditi više je od zidova i krova, zajedno gradimo Kuću oporavka od ovisnosti - u kojoj počinje život vrijedan življenja za osobe s problemom ovisnosti."

Pomozite nam prikupiti sredstva za izgradnju kuće! Donirati sredstva, onoliko koliko je u vašoj moći, možete preko Keks Payja, skeniranjem barkoda koji je ispod ili putem ovog linka. 

DONIRAJTE PUTEM KEKS PAYJA

Također, možete donirati sredstva i putem internet bankarstva, skeniranjem koda koji se nalazi u nastavku:

Ili novac možete uplatiti na žiro račun: HR0724020061500129928. P.S. Za uplate iz inozemstva - SWIFT CODE je: ESBCHR22

DONIRAJTE PUTEM INTERNET BANKARSTVA

O Reto centru

Reto centar – Centar za liječenje osoba u problemu ovisnosti o drogama, alkoholu, tabletama i osnaživanje ostalih ranjivih skupina, u potpunosti besplatan. Do sada je kroz Reto centar prošlo skoro 9.000 osoba u problemu ovisnosti. Za ulazak u Reto centar traži se samo dobra volja za liječenjem i spremnost za prihvaćanje svih utemeljenih normi. U Zagrebu i Splitu od 1993. godine Reto centar ustrajava na programu potpunog oporavka od ovisnosti. Reto centar je organizacija koja se sama financira- samostalnim radom. Više informacija o RETO centru, kao i o akciji, pronađite na službenoj stranici.

I puno vam hvala na svakoj pomoći! 

Posjeti joomboos.24sata.hr