Prvi 228 pregleda 09. lipnja 2023.

Pomozite skupiti novac za novu kuću Reto centra!

Uključite se u humanitarnu akciju i pomozite da Reto centar - Centar za liječenje osoba u problemu ovisnost o drogama, alkoholu, tabletama i osnaživanje ostalih ranjivih skupina - prikupi novac za izgradnju nove kuće, nakon što im je stara, nažalost, stradala u požaru. Prenosimo vam njihove riječi i od vas tražimo da pomognete koliko možete! Budimo veliki, uključimo se zajedno!

"Tijekom života čovjek se suoči s brojnim izazovima, požar je jedan od njih. U samo jednoj noći, točnije nekoliko sati, Kuća za rehabilitaciju od ovisnosti u Zagrebu zbog nesretnog slučaja u potpunosti je nestala u plamenu.

Dobili smo ponudu za montažnu kuću koja bi zadovoljila naše potrebe, a građevinska tvrtka DOMUS plus d.o.o. voljna nam je u potpunosti donirati izgradnju objekta. 

 | Autor:

Da bi kuća mogla biti izgrađena, na nama je da osiguramo sredstva za kupnju građevnog materijala. Trebamo prikupiti 200.000 eura. Kuća koju želimo izgraditi više je od zidova i krova, zajedno gradimo Kuću oporavka od ovisnosti - u kojoj počinje život vrijedan življenja za osobe s problemom ovisnosti."

Pomozite nam prikupiti sredstva za izgradnju kuće! Donirati sredstva, onoliko koliko je u vašoj moći, možete preko Keks Payja, skeniranjem barkoda koji je ispod ili putem ovog linka. 

DONIRAJTE PUTEM KEKS PAYJA

 | Autor:

Također, možete donirati sredstva i putem internet bankarstva, skeniranjem koda koji se nalazi u nastavku:

Ili novac možete uplatiti na žiro račun: HR0724020061500129928. P.S. Za uplate iz inozemstva - SWIFT CODE je: ESBCHR22

DONIRAJTE PUTEM INTERNET BANKARSTVA

 | Autor:

O Reto centru

Reto centar – Centar za liječenje osoba u problemu ovisnosti o drogama, alkoholu, tabletama i osnaživanje ostalih ranjivih skupina, u potpunosti besplatan. Do sada je kroz Reto centar prošlo skoro 9.000 osoba u problemu ovisnosti. Za ulazak u Reto centar traži se samo dobra volja za liječenjem i spremnost za prihvaćanje svih utemeljenih normi. U Zagrebu i Splitu od 1993. godine Reto centar ustrajava na programu potpunog oporavka od ovisnosti. Reto centar je organizacija koja se sama financira- samostalnim radom. Više informacija o RETO centru, kao i o akciji, pronađite na službenoj stranici.

I puno vam hvala na svakoj pomoći! 

Tvoja reakcija?