Ponovno se okupila ekipa iz serije 'One Tree Hill'

jana kramer, atwon tanner, bryan greenberg/instagram/canva
Zvijezde serije 'One Tree Hill' koja je obilježila odrastanje mnogih, ponovno su se okupile kako bi, na jednom humanitarnom događaju, prikupili novac za sve kojima je to potrebno
Vidi originalni članak

Teen serija 'One Tree Hill' od 2003. do 2012. godine je, uz male ekrane, držala prikovane brojne tinejdžere diljem svijeta, a sada su se njene glavne zvijezde Chad Michael Murray, James Lafferty, Hilarie Burton Morgan, Bethany Joy Lenz i mnogi drugi, okupili na jednom humanitarnom događaju.

Glavni fokus ovog događaja bila je košarka pa se, dobar dio glumačke postave, prisjetio svojih košarkaških dana u seriji i ponovno ju zaigrao, piše US Weekly.

Glumac Antwon Tanner koji je, u 'One Tree Hillu' utjelovio Skillsa Taylora, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio i djelić atmosfere iz svlačionice u kojoj su se, za humanitarnu utakmicu, pripremali njegovi bivši kolege sa seta.

Naravno, tu su bili prisutni i James Lafferty i Chad Michael Murray koji su, u seriji, utjelovili glavne uloge polubraće Nathana i Lucasa Scotta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antwon Tanner (@antwontanner2214)

Ovaj video u potpunosti je oduševio sve obožavatelje ove serije koji su sreću zbog okupljanja svojih omiljenih likova pokazali u komentarima.

"Ovo je najbolja stvar na svijetu", "Pa rasplakala sam se zbog ovoga. Hvala ti na ovom videu", "Ajme, čini mi se da sanjam", "Sada moram odgledati 'One Tree Hill' po peti put", samo su neki od oduševljenih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jana Kramer (@kramergirl)

Iako je na ovom okupljanju prisustvovala gotovo sva glumačka postava serije, obožavatelji su primijetili da im nedostaje jedna od najvažnijih glumica - Sophia Bush koja je utjelovila ulogu Brooke Davis. 

Naime, Sophia nije mogla prisustvovati ovom okupljanju jer je bila prilično bolesna i liječnik joj je savjetovao da ostane kod kuće. No, kako bi pokazala da joj je žao što ne može biti sa svojim kolegama, ostavljala im je lijepe komentare na fotografijama s okupljanja. 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

Posjeti joomboos.24sata.hr