Popularna igračka iz 90-ih se vraća - stiže novi Tamagotchi

snowcell17/instagram
Nakon toliko godina od rastanka s veseljem vam možemo javiti da se vaša omiljena igračka iz djetinjstva vratila. Tamagotchija smo nosili doslovno svugdje i pazili na to da je naš ljubimac zadovoljan. Evo gdje ga možete nabaviti!
Vidi originalni članak

Djeca 90-ih dobro se sjećaju igračke koja je tada zaludjela svijet - riječ je o japanskom čudu Tamagotchiju. One koji ga se sjećaju, hvata nostalgija na sam spomen njegovog imena, a sad kad čuju da se vraća na tržište, šokirat će se, piše Timeout.

Igračka je sad dostupna na Amazonu po cijeni od 220 kuna. savršen je poklon za nostalgičare koji su prije dosta godina posvetili većinu vremena 'odgajanu' svojeg mališana.

Tamagotchi su izumili Aki Maita i Akihiro Yokoi davne 1996. godine u Japanu. Godinu dana kasnije su zbog svojeg izuma osvojili Nobelovu nagradu u kategoriji Ekonomije. Sam koncept igračke je takav da ljudima zamjenjuje ljubimca. Kad se igračka upali, pojavi se jaje iz kojeg s vremenom izraste mini ljubimac. On s vremenom napreduje ovisno o tome koliko mu vremena pridajete.

Ako ste imali Tamagotchija onda vjerujemo da ste već na Amazonu i pregledavate kakve uređaje imaju u ponudi i žurite s narudžbom. Ako ipak želite ostati u skladu s vremenom onda klasičan Tamagotchi možete zamijeniti onim u obliku smartwatcha. Ovog digitalnog ljubimca možete nositi oko ruke, a ima touchscreen i mikrofon.Na ekranu možete odabrati koju životinju želite odgajati.

Mislim da će fanovi ove igračke zaboraviti na televiziju, mobitele i društvene mreže jer Tamagotchi se vratio!

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

Posjeti joomboos.24sata.hr