Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Emily Hartridge/Instagram
Od nje su se oprostili kolege youtuberi i njezini najbliži dirljivom porukom na Instagramu.
Vidi originalni članak

Popularna youtuberica Emily Hartridge (35) preminula je u petak nakon teške nesreće u kojoj se njezin električni romobil zabio u kamion u londonskom Battersea districtu. 

Ovo je prva ovakva nesreća električnog romobila u Velikoj Britaniji, javljaju britanske vlasti, koje su već pokrenule kampanju o sigurnosti u vožnji na takvim vozilima, javlja BuzzFeed News.

Tužnu vijest su objavili na njenom Instagramu

Njezinu su smrt potvrdili njezini bližnji na službenom Instagram profilu.

"Zdravo svima. Ovo je grozna stvar za objaviti putem Instagrama, no pretpostavljamo da ste danas očekivali da ćete vidjeti Emily, a ovo je jedini način da vas kontaktiramo sve odjednom. Emily je jučer doživjela nesreću i preminula. Svi smo je jako voljeli i nikada je nećemo zaboraviti. Dirnula je toliko mnogo ljudi i teško je zamisliti život bez nje. Bila je vrlo posebna..."

Ovo je poruka koja je dočekala i jako rastužila njezine mnogobrojne fanove.

Emily je za YouTube počela snimati prije sedam godina, a na njezinom kanalu pratilo ju je više od 340 tisuća ljudi. Svaki njen video bio je pregledan nekoliko stotina tisuća puta, a obrađivala je stvarno različite teme. Od ljubavi i veza do mentalnog zdravlja, a najpoznatija je bila po svom serijalu '10 reasons why'. Osim što se bavila YouTubeom, radila je i na britanskoj televiziji u serijalima 'Sketch My Life' i 'Holy Shit I’m 30.'

Od nje su se oprostili i brojni kolege

Na službenom profilu YouTube creators oprostili su se od Emily dirljivom porukom.

"Nevjerojatno smo tužni zbog saznanja da je iznimno talentirana youtuberica, Emily Hartridge, preminula. Naše misli su s njezinom obitelji i najbližima", napisali su. Od nje su se oprostili i mnogi kolege youtuberi poput Maude Garrett i Julije Hardy.

Iako je na britanskim ulicama zabranjeno voziti električne romobile, milijuni istih prodani su diljem Velike Britanije. Zbog ove strašne nesreće britanska Vlada odmah je krenula u reviziju zakona vezanog uz ovakva električna vozila, kako se ovakve nesreće više ne bi ponovile, javlja Guardian.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr