Prvi 4252 pregleda 15. srpnja 2019.

Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Emily Hartridge/Instagram

Od nje su se oprostili kolege youtuberi i njezini najbliži dirljivom porukom na Instagramu.

Popularna youtuberica Emily Hartridge (35) preminula je u petak nakon teške nesreće u kojoj se njezin električni romobil zabio u kamion u londonskom Battersea districtu. 

Ovo je prva ovakva nesreća električnog romobila u Velikoj Britaniji, javljaju britanske vlasti, koje su već pokrenule kampanju o sigurnosti u vožnji na takvim vozilima, javlja BuzzFeed News.

Tužnu vijest su objavili na njenom Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily Hartridge (@emilyhartridge)

Njezinu su smrt potvrdili njezini bližnji na službenom Instagram profilu.

"Zdravo svima. Ovo je grozna stvar za objaviti putem Instagrama, no pretpostavljamo da ste danas očekivali da ćete vidjeti Emily, a ovo je jedini način da vas kontaktiramo sve odjednom. Emily je jučer doživjela nesreću i preminula. Svi smo je jako voljeli i nikada je nećemo zaboraviti. Dirnula je toliko mnogo ljudi i teško je zamisliti život bez nje. Bila je vrlo posebna..."

Ovo je poruka koja je dočekala i jako rastužila njezine mnogobrojne fanove.

Emily je za YouTube počela snimati prije sedam godina, a na njezinom kanalu pratilo ju je više od 340 tisuća ljudi. Svaki njen video bio je pregledan nekoliko stotina tisuća puta, a obrađivala je stvarno različite teme. Od ljubavi i veza do mentalnog zdravlja, a najpoznatija je bila po svom serijalu '10 reasons why'. Osim što se bavila YouTubeom, radila je i na britanskoj televiziji u serijalima 'Sketch My Life' i 'Holy Shit I’m 30.'

Od nje su se oprostili i brojni kolege

Na službenom profilu YouTube creators oprostili su se od Emily dirljivom porukom.

"Nevjerojatno smo tužni zbog saznanja da je iznimno talentirana youtuberica, Emily Hartridge, preminula. Naše misli su s njezinom obitelji i najbližima", napisali su. Od nje su se oprostili i mnogi kolege youtuberi poput Maude Garrett i Julije Hardy.

Iako je na britanskim ulicama zabranjeno voziti električne romobile, milijuni istih prodani su diljem Velike Britanije. Zbog ove strašne nesreće britanska Vlada odmah je krenula u reviziju zakona vezanog uz ovakva električna vozila, kako se ovakve nesreće više ne bi ponovile, javlja Guardian.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme :(