Poznati crtić i društvena igra predvidjeli teroristički napad

Pinterest
Tko bi rekao da će The Simpsoni i poznata igra na ploči predvijeti budućnost.
Vidi originalni članak

Poznata igra na ploči 'Illuminati: The Game of Conspiracy', tvrde ljubitelji teorija zavjera, predvidjela je napad na 'Blizance', Pentagon, smrt princeze Dijane, ali i - Treći svjetski rat, piše 24sata. 

Autor Steve Jackson je igru 'Illuminati: The Game of Conspiracy' objavio 1995. godine, a na priloženim se kartama nalaze prizori koji će, igrom slučaja, obilježiti naredno desetljeće. Najistaknutija među njima je svakako karta koja prikazuje teroristički napad na 'Blizance', a s obzirom da se na njoj ne nalaze avioni, teoretičari zavjera to su protumačili kao potvrdu svojih sumnji da su oba nebodera bila minirana te su zbog toga pali tako pravilno. 

Na drugoj karti nalazi se Pentagon u plamenu, a napad na zgradu Pentagona dogodio se istoga dana kada i napad na Twin Towers. 

A tu je i poznati crtić The Simpsons koji je također u svojim epizodama predvidio budućnost. Na primjer, Simpsoni su još prije 15 godina predvidjeli da će Donald Trump postati američki predsjednik. Slično je i s padom Blizanaca. 

U epizodi iz 1997. godine Lisa Bartu pokazuje časopis s istaknutom cijenom od 9 dolara. Uz brojku pak stoje dva nebodera srušena u terorističkim napadima 2001. godine. Teoretičari su ih brzo protumačili kao dvije jedinice i tako su došli do brojke 911 - brojke kojom se označava teroristički napad s obzirom da se dogodio 9.11. 

Što misliš... slučajnost ili?

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

Posjeti joomboos.24sata.hr