Prvi 962 pregleda 11. rujna 2018.

Poznati crtić i društvena igra predvidjeli teroristički napad

Pinterest

Tko bi rekao da će The Simpsoni i poznata igra na ploči predvijeti budućnost.

Poznata igra na ploči 'Illuminati: The Game of Conspiracy', tvrde ljubitelji teorija zavjera, predvidjela je napad na 'Blizance', Pentagon, smrt princeze Dijane, ali i - Treći svjetski rat, piše 24sata. 

Autor Steve Jackson je igru 'Illuminati: The Game of Conspiracy' objavio 1995. godine, a na priloženim se kartama nalaze prizori koji će, igrom slučaja, obilježiti naredno desetljeće. Najistaknutija među njima je svakako karta koja prikazuje teroristički napad na 'Blizance', a s obzirom da se na njoj ne nalaze avioni, teoretičari zavjera to su protumačili kao potvrdu svojih sumnji da su oba nebodera bila minirana te su zbog toga pali tako pravilno. 

 | Autor: Imgur.com Imgur.com

Na drugoj karti nalazi se Pentagon u plamenu, a napad na zgradu Pentagona dogodio se istoga dana kada i napad na Twin Towers. 

A tu je i poznati crtić The Simpsons koji je također u svojim epizodama predvidio budućnost. Na primjer, Simpsoni su još prije 15 godina predvidjeli da će Donald Trump postati američki predsjednik. Slično je i s padom Blizanaca. 

U epizodi iz 1997. godine Lisa Bartu pokazuje časopis s istaknutom cijenom od 9 dolara. Uz brojku pak stoje dva nebodera srušena u terorističkim napadima 2001. godine. Teoretičari su ih brzo protumačili kao dvije jedinice i tako su došli do brojke 911 - brojke kojom se označava teroristički napad s obzirom da se dogodio 9.11. 

Što misliš... slučajnost ili?

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve