Poznati youtuber objavio fotku s novom curom?

marcocuccurin/YouTube
'Whaaaat?' i 'Ajme, čestitam!' samo su neki od komentara fanova na najnoviju fotku youtubera Marca Cuccurina.
Vidi originalni članak

JoomBoosov youtuber Marco Cuccurin podigao je veliku prašinu na Instagram profilu nakon što je objavio fotku s misterioznom djevojkom. Na fotki se čini kao da se ljube, a fanovi su se odmah bacili na komentiranje. Neki su u šoku, nekima je drago zbog Marca, a nekima naprosto ništa nije jasno.

'Ne smijem baš puno otkrivati'

Za komentar smo pitali i Marca, koji nije smio puno otkrivati, ali nam je natuknuo da ćemo vrlo brzo saznati o čemu se zapravo radi.

"Još sad vam ne mogu ništa otkriti, ali sve ćete saznati danas u 15 sati. Dakle, vrlo brzo", rekao nam je uzbuđeno Marco.

Preslatki storyji

Uz fotografiju na feedu, objavio je i nekoliko storyja na kojima je napisao: "Hvala što postojiš" i "Razlog za sreću i početak svakog dana." Komentare je, navodno, posvetio misterioznoj curi.

Fotku su mu komentirali prijatelji

Marco je objavom iznenadio fanova, ali i prijatelje i kolege youtubere, jer je dosad bio jako tajnovit kad je ljubav u pitanju. Čim je fotka ugledala Insta feed, njegovi kolege youtuberi su mu je komentirali.

Nika Pavičić mu je napisala samo: "Whaaat???"

Luciano je dodao: "Ovo stvarno nisam očekivao."

 

O čemu je zapravo riječ te tko je misteriozna cura s Marcovih fotki, saznat ćemo danas za par sati. Znamo da ste nestrpljivi, ali još ćemo malo pričekati...

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr