Prvi 2338 pregleda 03. listopada 2019.

Poznati youtuber objavio fotku s novom curom?

marcocuccurin/YouTube

'Whaaaat?' i 'Ajme, čestitam!' samo su neki od komentara fanova na najnoviju fotku youtubera Marca Cuccurina.

JoomBoosov youtuber Marco Cuccurin podigao je veliku prašinu na Instagram profilu nakon što je objavio fotku s misterioznom djevojkom. Na fotki se čini kao da se ljube, a fanovi su se odmah bacili na komentiranje. Neki su u šoku, nekima je drago zbog Marca, a nekima naprosto ništa nije jasno.

'Ne smijem baš puno otkrivati'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. ❤️

A post shared by Marco Cuccurin🥥 (@markomarkec3) on

Za komentar smo pitali i Marca, koji nije smio puno otkrivati, ali nam je natuknuo da ćemo vrlo brzo saznati o čemu se zapravo radi.

"Još sad vam ne mogu ništa otkriti, ali sve ćete saznati danas u 15 sati. Dakle, vrlo brzo", rekao nam je uzbuđeno Marco.

Preslatki storyji

Uz fotografiju na feedu, objavio je i nekoliko storyja na kojima je napisao: "Hvala što postojiš" i "Razlog za sreću i početak svakog dana." Komentare je, navodno, posvetio misterioznoj curi.

 | Autor: marcocuccurin/YouTube marcocuccurin/YouTube

 | Autor: marcocuccurin/YouTube marcocuccurin/YouTube

Fotku su mu komentirali prijatelji

Marco je objavom iznenadio fanova, ali i prijatelje i kolege youtubere, jer je dosad bio jako tajnovit kad je ljubav u pitanju. Čim je fotka ugledala Insta feed, njegovi kolege youtuberi su mu je komentirali.

Nika Pavičić mu je napisala samo: "Whaaat???"

 | Autor: marcocuccurin/YouTube marcocuccurin/YouTube

Luciano je dodao: "Ovo stvarno nisam očekivao."

 | Autor: marcocuccurin/YouTube marcocuccurin/YouTube

 

O čemu je zapravo riječ te tko je misteriozna cura s Marcovih fotki, saznat ćemo danas za par sati. Znamo da ste nestrpljivi, ali još ćemo malo pričekati...

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?