Prankali pobjednika Dore: 'Nastup je propao'

YouTube
Magic Leon ovog je puta udružio snage s Jacquesom Houdekom te su skupa prenkali Roka, novog pobjednika Dore
Vidi originalni članak

Leon i Jacques prenkali su Roka dan prije generalne probe kada je Roko već trebao imati sve spremno za nastup pa tako i kompletnu kostimografiju. S obzirom na to da je Roko od cjelokupne garderobe od svega imao po rezervni komad, osim jakne, odlučili su ga zeznuti kako ona nije spremna. Caka je u tome što to nije bilo kakva jakna, već bijela jakna od prave kože, posebno naručena iz Engleske od slavnog dizajnera.

Problem je bio taj što je Roku jakna ipak bila malo prevelika u struku pa su je morali dati na sužavanje, a krojačica je odmah u početku bila skeptična kako će to na kraju izgledati, jer je teško rukovati s pravom kožom. Jacques je tu činjenicu iskoristio kako bi prank bio što uvjerljiviji.

Iako je Roko bio malo sumnjičav, na kraju je povjerovao u priču i malo je reći kako je problijedio. 'Majke mi, ubit ću te' poručio je Roko kojem je 'pao kamen sa srca' kada je shvatio kako je ipak riječ samo o pranku. 

Cijeli prank možete pogledati ovdje:

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr