Prvi 5784 pregleda 18. veljače 2019.

Prankali pobjednika Dore: 'Nastup je propao'

YouTube

Magic Leon ovog je puta udružio snage s Jacquesom Houdekom te su skupa prenkali Roka, novog pobjednika Dore

Leon i Jacques prenkali su Roka dan prije generalne probe kada je Roko već trebao imati sve spremno za nastup pa tako i kompletnu kostimografiju. S obzirom na to da je Roko od cjelokupne garderobe od svega imao po rezervni komad, osim jakne, odlučili su ga zeznuti kako ona nije spremna. Caka je u tome što to nije bilo kakva jakna, već bijela jakna od prave kože, posebno naručena iz Engleske od slavnog dizajnera.

 | Autor: youtube youtube

Problem je bio taj što je Roku jakna ipak bila malo prevelika u struku pa su je morali dati na sužavanje, a krojačica je odmah u početku bila skeptična kako će to na kraju izgledati, jer je teško rukovati s pravom kožom. Jacques je tu činjenicu iskoristio kako bi prank bio što uvjerljiviji.

 | Autor: youtube youtube

Iako je Roko bio malo sumnjičav, na kraju je povjerovao u priču i malo je reći kako je problijedio. 'Majke mi, ubit ću te' poručio je Roko kojem je 'pao kamen sa srca' kada je shvatio kako je ipak riječ samo o pranku. 

Cijeli prank možete pogledati ovdje:

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah jadaaan