Prekidi, neugodnjaci i nove pjesme: Top 5 celebrity vijesti

Olivia Rodrigo Instagram
Svijet poznatih i slavnih prepun je novosti, a mi smo ti izdvojli pet najvažnijih koje trebaš znati ako te zanima sve o njima.
Vidi originalni članak

Cole Sprouse onemogućio komentiranje fotki na Instagramu

Pisali smo ti već o navodnom prekidu Colea Sprousea i Lili Reinhart, a saga se sad nastavlja. Naime, Cole je onemogućio kometniranje svojih fotki na Instagramu, najvjerojatnije kako bi izbjegao pitanja fanova o sada već bivšoj curi, i to desetak sati prije nego su izašle vijesti o njihovu prekidu. Awkward. No, ni Cole ni ona nisu obrisali zajedničke fotke sa svojih profila pa fanovi misle da je to dobar znak i da su možda ipaaak još uvijek zajedno.

JOJ Prekinuli su Lili Reinhart i Cole Sprouse?

Shawn Mendes izbjegao odgovoriti na pitanje o Camili

Dok je ljubav Colea i Lili (možda) pukla, u Camila i Shawn svijetu cvjetaju ruže. Naravno, svi su zainteresirani za ovu novootkrivenu showbiz romansu. Tako su fanovi na meet upu u Dallasu iskoristili priliku i pitali Shawna što se događa s njim i Camilom. On je preskočio to pitanje, ali se i slatko nasmijao. Joooj, Shawn...

Btw, Shawn ima i novu tetovažu leptira. Fanovi misle kako je posvećena upravo Camili jer ona obožava leptire i čak je jednom prilikom tweetala o njima...

Ok. Je li ovo sad već pretjerivanje? Javi nam što ti misliš.

Bella Thorne otkrila da je panseksualna 

Bella je na jedno potpuno drugačije pitanje fana na Twitteru otkrila da je biseksualna i to još 2017. godine. Međutim, u nedavnom intervjuu se izjasnila kao panseksualna osoba. Što to znači? Da se može zaljubiti u bilo koga, bez obzira na rod i spol.

"Voliš bića. Sviđa ti se tko ti se sviđa. Ne mora biti dečko ni cura, on ili ona. Doslovno ti se sviđa osobnost. Sviđa ti se biće", rekla je Bella. Ona, pak, trenutno dejta talijanskog pjevača Benjamina Mascola, a nadamo se da će ta veza potrajati jer djeluju jako sretno.

JoJo Siwa se vraća u 'Dance moms'

Poznata youtuberica JoJo je na svom Instagram profilu objavila sneak peak u kojem je potvrdila svoj povratak u show "Dance moms".

Naime, pomoći će Abby u odabiru novih plesačica, a to smo mogli i zaključiti kad su joj cure iz showa plesale na koncertu. O svemu je obavijestila fanove na svom YouTube kanalu, pa - pogledaj.

Taylor Swift ima novu pjesmu

E, kad smo već kod koncerata i pjevača te plesača, pravo je vrijeme da ti javimo da Taylor Swift ima novu pjesmu. Pjesma 'Archer' peti je singl s njezinog novog albuma koji će izaći za točno mjesec dana. 

Kako ti se sviđa?

Pjesma je navodno napisana za njezinog dečka Joea Alwyna... Okej, mali pomak. Inače je pjesme pisala bivšima...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr