Bez srama 1718 pregleda 23. srpnja 2019.

Prekinuli su Lili Reinhart i Cole Sprouse?

lilireinhart/instagram

Svim njihovim fanovima se sad malo slomilo srce, sigurni smo...

Izgleda da je nakon dvije godine pukla ljubav između Lili Reinhart i Colea Sprousea. Iako su njih dvoje viđeni na Comic-Conu u San Diegu za vikend, rijetko ih se moglo vidjeti jedno pored drugoga.

Više ne žive zajedno

Također, netko je navodno čuo Colea kako prijatelju govori da su njih dvoje prekinuli, odakle zapravo ove glasine i dolaze. Navodno su prekinuli još na početku ljeta i više ne žive zajedno, rekao je izvor za E! Cole i Lili s eventa su otišli odvojeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Please don’t put me between these two ever again.

Objavu dijeli Lili Reinhart (@lilireinhart)

Ipak, na panelu vezanom uz seriju u kojoj glume, Riverdale, ipak su neko vrijeme bili zajedno. Lili je na Instagramu čak objavila fotku na kojoj sjedi između Colea i KJ Ape i napisala: "Nemojte me više nikad staviti između njih dvojice."

Iako ovime vjerojatno nije htjela nikoga uvrijediti, već se samo malo našaliti, i dalje je jako neugodno. Pogotovo sad kad se vijest o prekidu proširila.

Nisu potvrdili ni negirali vijest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You make me very happy. Happy Valentine’s Day, my love.

Objavu dijeli Lili Reinhart (@lilireinhart)

Njih dvoje zajedno su od ljeta 2017. godine, a iako se nisu baš često pojavljivali zajedno u javnosti niti su fanove opsjedali zajedničkim fotkama, tu i tamo su znali objaviti pokoju slatku. Poput ove koju je Lili objavila za Valentinovo ove godine.

Iako ni on ni ona još nisu potvrdili (ali ni negirali) vijest to prekidu, izvor blizak glumcima otkrio je kako se trude raditi na tome "da se s vremenom pomire." E pa, držimo fige da se to dogodi pa da svi vi Lili-Cole fanovi opet budete sretni.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mia16

    Ne znaci ako ne zive zajedno da su prekinuli, mozda su zbog nekih razloga morali zivjeti odvojeno, a i kako mozemo vjerovati ako to sami Cole i Lili nisu rekli?!
  • mala_loodacha

    Neeeeeeeeee