Preminuo je James M. Tyler, poznati Gunther iz 'Prijatelja'

screenshot/youtube
"Ako ste ga upoznali jednom znači da ste imali prijatelja za cijeli život", stoji u emotivnoj objavi o smrti legendarnog glumca koji je glumio lik Gunthera u seriji 'Prijatelji'.
Vidi originalni članak

Američki glumac James Michael Tyler, poznat po ulozi Gunthera u jednoj od najpopularnijih televizijskih serija 'Prijatelji', preminuo je u 60. godini života. James je bolovao od raka prostate, a s teškom dijagnozom se borio tri godine, piše 24sata.

Nedavno je otkrio da od 2018. godine boluje od raka prostate. Liječnici su isprva bili optimistični, ali početkom pandemije James Michel morao je propustiti pregled. Rak je u međuvremenu počeo mutirati i proširio se na njegove kosti zbog čega je ostao paraliziran u donjem dijelu tijela.

"Htio je pomoći što većem broju ljudi, hrabro je podijelio svoju priču i postao aktivist za oboljele od raka prostate da naprave krvnu sliku već u 40-oj godini života", priopćio je njegov menadžer.

"Svijet ga je poznavao kao Gunthera (sedmog prijatelja), ali Michaelovi najbliži poznavali su ga kao glumca, glazbenika, aktivista za podizanje svijesti o raku i muža punog ljubavi", piše u objavi.

Od Jamesa se opraštaju njegovi prijatelji i kolege iz serije. U objavi na Instagramu od kolege se oprostila Jennifer Aniston:

"Prijatelji nikada ne bi bili isti bez tebe. Hvala ti za smijeh koji si donio u seriju i naše živote. Falit ćeš nam", napisala je.

"Veličina zahvalnosti koju si donosio i pokazivao ju svaki dan na setu je veličina zahvalnosti koju imam jer sam te poznavala. Počivaj u miru James", napisala je Courteney Cox koja je u seriji glumila Monicu Geller. 

Zbogom Gunther, hvala ti za svaki osmijeh!

Posjeti joomboos.24sata.hr