Prvi 802 pregleda 25. listopada 2021.

Preminuo je James M. Tyler, poznati Gunther iz 'Prijatelja'

screenshot/youtube

"Ako ste ga upoznali jednom znači da ste imali prijatelja za cijeli život", stoji u emotivnoj objavi o smrti legendarnog glumca koji je glumio lik Gunthera u seriji 'Prijatelji'.

Američki glumac James Michael Tyler, poznat po ulozi Gunthera u jednoj od najpopularnijih televizijskih serija 'Prijatelji', preminuo je u 60. godini života. James je bolovao od raka prostate, a s teškom dijagnozom se borio tri godine, piše 24sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Nedavno je otkrio da od 2018. godine boluje od raka prostate. Liječnici su isprva bili optimistični, ali početkom pandemije James Michel morao je propustiti pregled. Rak je u međuvremenu počeo mutirati i proširio se na njegove kosti zbog čega je ostao paraliziran u donjem dijelu tijela.

"Htio je pomoći što većem broju ljudi, hrabro je podijelio svoju priču i postao aktivist za oboljele od raka prostate da naprave krvnu sliku već u 40-oj godini života", priopćio je njegov menadžer.

"Svijet ga je poznavao kao Gunthera (sedmog prijatelja), ali Michaelovi najbliži poznavali su ga kao glumca, glazbenika, aktivista za podizanje svijesti o raku i muža punog ljubavi", piše u objavi.

Od Jamesa se opraštaju njegovi prijatelji i kolege iz serije. U objavi na Instagramu od kolege se oprostila Jennifer Aniston:

"Prijatelji nikada ne bi bili isti bez tebe. Hvala ti za smijeh koji si donio u seriju i naše živote. Falit ćeš nam", napisala je.

"Veličina zahvalnosti koju si donosio i pokazivao ju svaki dan na setu je veličina zahvalnosti koju imam jer sam te poznavala. Počivaj u miru James", napisala je Courteney Cox koja je u seriji glumila Monicu Geller. 

"James Michael Tyler, nedostajat ćeš nam. Hvala ti što si bio tu za nas sve", napisala je Lisa Kudrow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

"Puno smo se smijali prijatelju. Nedostajat ćeš. Počivaj u miru", napisao je 'Joey'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Zbogom Gunther, hvala ti za svaki osmijeh!

Tvoja reakcija?