Pretvorio hejt komentare u pozitivu i napravio pjesmu!

JoomBoosovac Svenky po drugi je put uzeo hejt komentare s YouTubea i od njih napravio pjesmu, ali ih je prije toga pretvorio u pozitivne riječi!
Vidi originalni članak

Ovu genijalnu ideju Svenky je proveo u sklopu anti-cyberbullying kampanje JoomBoosa i pridružio se našem hashtagu #samoljubav. Zaista je odlučio poslati samo ljubav i pokazati kako ni jedan hejt nije jači od ljubavi i pozitive.

Uzeo je nekoliko hejt komentara koje je pronašao ispod svojih videa na YouTubeu, a zatim ih je pretvorio u pozitivne komentare, od njih napisao pjesmu u rimama, uz pomoć producenata sklopio sve zajedno s jako catchy glazbom i nastao je još jedan njegov 'pozitiva' hit.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovoga puta pjesma ima i božićni karakter, a u spotu Svenky nosi i kapicu najveselijeg Djeda Božićnjaka ikad.

Ispod videa komentari su isključivo sjajni i pozitivni, baš kakva je i sama pjesma. "Ti si stvarno legenda, Svenky", "Ovo je predobro", "Ništa manje nisam ni očekivala od tebe, bravo", samo su neki od komentara obožavatelja, koji su oduševljeni što je Svenky još jednom odlučio 'razbiti' hejt pomoću ljubavi.

Ovo nije prvi put da je Svenky napravio pjesmu od hejt komentara. To je već učinio prije otprilike godinu dana, a i tada je dobio isključivo lijepe i pozitivne komentare na svoj rad.

Uključi se u našu kampanju protiv cyber nasilja i pošalji #samoljubav

Kako se vama sviđa njegova nova pjesma od hejt komentare? Ako još niste, poslušajte je samo na JoomBoos YouTube kanalu, a zatim se uključite u našu kampanju i pošaljite #samoljubav.

Pokažimo da smo jači i bolji od nasilja, da nasilje, bilo ono online ili offline, nikada nije niti ne smije biti rješenje, i da za ovaj rastući problem rješenje sigurno postoji. A mi ćemo ga, zajedno s vama, pokušati pronaći!

Posjeti joomboos.24sata.hr