Šestero fanova platilo je 14 000 kuna da upoznaju Justina!

U tri dana rasprodano je nekoliko tisuća ulaznica za koncert desetljeća, a iz minute u minutu broj preostalih je sve manji...
Vidi originalni članak

Već tjedan dana Biebermanija vlada Hrvatskom, a stvari su u potpunosti kulminirale kad je i službeno potvrđen dolazak jedne od najvećih zvijezda današnjice u Hrvatsku - Justina Biebera (21).

U nastupu ove kanadske senzacije imat ćemo priliku uživat 9. studenog 2016. u zagrebačkoj Areni, a ulaznice za taj spektakularan događaj u prodaju su puštene prošlog petka.

Najjeftinije karte prodaju se po cijeni od 365 kuna, dok ćete mjesto u VIP loži platiti 1465 kuna. Kako organizatori ističu, pobrinuli su se da cijene ulaznica za zagrebački koncert budu među najjeftinijima u Europi kako bi što više Justinovih obožavatelja dobilo priliku doći na koncert. Sve zajedno, u koncertu će uživati 17 000 ljudi, koliko je mjesta i predviđeno.

- Ulaznice kupuju obožavatelji iz čak 12 zemalja svijeta i do sada je prodano već nekoliko tisuća karata, a sigurni smo da će ulaznice za ovaj koncertni spektakl uskoro biti i rasprodane - izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je službeni organizator cijelog događaja. Također, kako ističe, Justinov koncert će sasvim sigurno biti najbolji koncert u Hrvatskoj iduće godine.

Ipak, najviše je zanimanja javnosti izazvalo 20 posebnih karata koje su se prodavale po cijeni od čak 14 000 kuna.

Za tu cijenu imati će jedinstvenu priliku uživati u koncertu s Get Closer sjedala i tako biti najbliže Justinu. Osim toga, ostvarit će jednu od zasigurno svojih najvećih želja i osobno upoznati pjevača, napraviti selfie s njime te dobiti uvid u situaciju u backstageu.

A svojim će kućama ponijeti i poklone o kakvima sanjaju svi pravi Belieberi - ekskluzivnu 'Get Closer to Justin' pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za 'Ultimate Purpose' fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.

Kako se čini, ovoj ponudi nije moglo odoljeti šestero najvećih Beliebera koji su već nabavili VIP ulaznice i s nestrpljenjem očekuju susret sa svojim idolom!

Posjeti joomboos.24sata.hr