Prvi 27 pregleda 22. prosinca 2015.

Šestero fanova platilo je 14 000 kuna da upoznaju Justina!

Justin

U tri dana rasprodano je nekoliko tisuća ulaznica za koncert desetljeća, a iz minute u minutu broj preostalih je sve manji...

Već tjedan dana Biebermanija vlada Hrvatskom, a stvari su u potpunosti kulminirale kad je i službeno potvrđen dolazak jedne od najvećih zvijezda današnjice u Hrvatsku - Justina Biebera (21).

Justin Bieber | Autor: Pixsell Pixsell

U nastupu ove kanadske senzacije imat ćemo priliku uživat 9. studenog 2016. u zagrebačkoj Areni, a ulaznice za taj spektakularan događaj u prodaju su puštene prošlog petka.

Najjeftinije karte prodaju se po cijeni od 365 kuna, dok ćete mjesto u VIP loži platiti 1465 kuna. Kako organizatori ističu, pobrinuli su se da cijene ulaznica za zagrebački koncert budu među najjeftinijima u Europi kako bi što više Justinovih obožavatelja dobilo priliku doći na koncert. Sve zajedno, u koncertu će uživati 17 000 ljudi, koliko je mjesta i predviđeno.

- Ulaznice kupuju obožavatelji iz čak 12 zemalja svijeta i do sada je prodano već nekoliko tisuća karata, a sigurni smo da će ulaznice za ovaj koncertni spektakl uskoro biti i rasprodane - izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je službeni organizator cijelog događaja. Također, kako ističe, Justinov koncert će sasvim sigurno biti najbolji koncert u Hrvatskoj iduće godine.

Justin Bieber | Autor: Pixsell Pixsell

Ipak, najviše je zanimanja javnosti izazvalo 20 posebnih karata koje su se prodavale po cijeni od čak 14 000 kuna.

Za tu cijenu imati će jedinstvenu priliku uživati u koncertu s Get Closer sjedala i tako biti najbliže Justinu. Osim toga, ostvarit će jednu od zasigurno svojih najvećih želja i osobno upoznati pjevača, napraviti selfie s njime te dobiti uvid u situaciju u backstageu.

A svojim će kućama ponijeti i poklone o kakvima sanjaju svi pravi Belieberi - ekskluzivnu 'Get Closer to Justin' pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za 'Ultimate Purpose' fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.

Kako se čini, ovoj ponudi nije moglo odoljeti šestero najvećih Beliebera koji su već nabavili VIP ulaznice i s nestrpljenjem očekuju susret sa svojim idolom!

Tvoja reakcija?