Princ Harry: Neću si tetovirati Megan

kensingtonroyal / instagram
Harry je sada pravi gospodin - oženjen je i čeka bebu sa svojom suprugom Meghan Markle. Naime, nije uvijek bilo tako.
Vidi originalni članak

Dok je William imao ulogu sljedećeg kralja Engleske, Harry je imao divlje razdoblje. Kada je bio mlađi, bio poznat po partijanju, piću i tu i tamo u izlasku mu je palo na pamet da napravi neku 'pijanu' tetovažu, piše Pop Sugar

Ipak, na svu sreću, nije, tako da je izbjegao neugodne razgovore za božićnim kraljevskim ručkom. Naime, ne postoji pravilo da se članovi kraljevske obitelji ne smiju tetovirati, samo je jako rijetko da se to dogodi.

Probušene uši su najdalje što većina članova kraljevske obitelji radi, ali Lady Amelia Windsor ima nekoliko tetovaža

Kraljevske obitelji u drugim zemljama malo su više opušteni. Princeza Sofia od Švedske ima sunce na leđima, princ Federik od Danske ima nekoliko tetovaža, princeza Stephanie od Monaka također ima dopsta tetovaža, a neke su narukvica oko ruke i zmaj na leđima. 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

Posjeti joomboos.24sata.hr