Princ Harry odlazi na put i neće dočekati rođenje bebe?

harry_meghan_sussex/instagram
Što se opet događa u kraljevskoj obitelji?
Vidi originalni članak

Meghan Markle samo što nije rodila svoje i Harryjevo prvo dijete, a sad princ navodno odlazi na putovanje u Nizozemsku koje je zakazao već odavno i ljudi su u šoku jer možda neće biti tu kad mu se rodi beba, piše Cosmopolitan.

Kraljevski izvori kažu kako bi ovo putovanje trebalo biti jako važno za Harryja, jer bi trebao pokrenuti jednogodišnje odbrojavanje do Invictus igara. Ove su igre Harryjev projekt iz 2014. godine, a radi se o događaju koji ratnim veteranima omogućava sudjelovanje u raznim igrama i sportovima, gdje se druže, natječu i stječu nova iskustva. 

Harry je iznimno ponosan na ovaj svoj projekt, no, je li mu on zaista toliko važan, važniji čak i od rođenja vlastitog djeteta te će prije otići na to putovanje nego ostati kod kuće s Meghan? Vidjet ćemo...

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Posjeti joomboos.24sata.hr