Princ William najteže je prihvatio Dianinu smrt

princess.diana.forever/instagram
Izgleda kako život ne mazi ni prinčeve...
Vidi originalni članak

Vjerovali ili ne i članovi kraljevske obitelji samo su ljudi koji imaju uobičajene probleme, osjećaje i strahove. Iako je možda neobično da je netko, tko je stalno izložen javnosti, sramežljiv, princ William pravi je dokaz kako nema pravila, već je to stvar osobnosti i životnih okolnosti. On je tako tijekom svojih školskih dana bio bolno sramežljiv i dugo se borio s time, piše Marie Clare, a razlog je prilično tužan.

Kraljevska stručnjakinja i biografkinja Katie Nicholl u svojoj knjizi: 'Kate: Buduća kraljica' objašnjava kako je nagli gubitak majke utjecao na princa i na njegov stav prema društvenom životu. O stidljivosti koju je Will iskusio za vrijeme studija na Eton Collegeu ona piše: 

"Bolno stidljiv i željan anonimnosti, William je bio poznat po tome što je hodao spuštene glave, pokušavajući izbjeći pažnju koju je privlačio. Dugo mu je trebalo da se pomiri s traumom gubitka majke, koja je život izgubila u nesreći u Parizu." Kako objašnjava Nicholl, razorni učinak Dianine smrti osjetio se diljem Ujedinjenog Kraljevstva, ali je, naravno, najviše pogodio njezine sinove i najbliže.

William se, na primjer, okupirao učenjem kako bi skrenuo misli s tragedije. "Gubitak majke je za princa Williama i princa Harryja bio gotovo nepodnošljiv, a kad se William vratio u školu, posvetio se obavezama kako ne bi razmišljao o tome", piše ona.

Kasnije se Will duboko povezao sa svojom budućom ženom, Kate Middleton i promijenio se, objašnjava Nicholl. No, kao tinejdžer, zbog toga se dugo osjećao loše i dugo mu je trebalo da se oslobodi, dodaje.

Čak i nakon toliko godina, ova je priča pretužna...

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Posjeti joomboos.24sata.hr