Prizivanje duhova pošlo po krivu: 'Ima li koga ovdje!?'

U Halloween izdanju Prank'da žrtva je youtuberica Saamo Petraa. JoomBoosovac Bruno Lukić rekao joj je da snimaju prizivanje duhova, a onda su stvari brzo postale čudne.
Vidi originalni članak

"Ma nema šanse, ne idem ja nigdje, mene je strah. Vozite me natrag za Zagreb, ne izlazim van. Pa zaključat ću se u auto", rekla je Petra prije samog snimanja, dok još nije ni znala da joj Bruno i youtuber Adrijan Šimunaj Ash spremaju jezivu spačku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak je pristala i na kraju izašla iz auta, a u to vrijeme Bruno i Ash su već bili spremni da joj prirede noć iz horor filmova. Producenti Prank'da su prije njihova dolaska na lokaciju postavili skrivene kamere po kući i dogovorili plan napada. 

"Mi ćemo stajati ispred prozora i šuškati, bacati kamenčiće, šaptati, lupati i time ćemo ih strašiti. A ovo je naša glumica Duška koja će glumiti jezivu curu koja izlijeće iz ormara i silazi niz stepenice taman kad se njihovo prizivanje duhova bude zahuktavalo", objasnili su producenti. A onda je prank krenuo.

Bruno, Ash i Petra pregledali su kuću, postavili svu opremu, a ona je još uvijek mislila da je snimanje više-manje bezazleno. Kad je pao mrak, krenuli su 'prizivati' duhove na Ouija ploči. 

"Ovdje je jako neugodno, jako creepy. Mi se svi jako bojimo i samo želimo da ovo završi što prije", ispričala je Petra. Ubrzo su stvari postale jako čudne.

"Ima li koga ovdje?", pitala je ekipa, a onda je glumica s kata počela lupati, a producenti ispred prozora šuškati i proizvoditi zvukove. 

"Ma ne mogu ja više, odustajem. Ajmo samo ovo što prije završiti i idemo odavde", Petri više nije bilo svejedno, a taman kad su trebali završiti sa snimanjem, s kata se spustila glumica Duška. Lice joj je bilo skroz prekriveno kosom i bila je u bijeloj haljini umočenoj u umjetnu krv.

Kako je Petra reagirala kad ju je vidjela i je li jako zamjerila Ashu i Bruni što su joj priredili ovakvu traumu na Halloween, pogledajte u novoj epizodi Prank'da ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

 

POGLEDAJTE PRANK NA LIDIJI BAČIĆ LILE:

Posjeti joomboos.24sata.hr