Prvi 734 pregleda 31. listopada 2020.

Prizivanje duhova pošlo po krivu: 'Ima li koga ovdje!?'

U Halloween izdanju Prank'da žrtva je youtuberica Saamo Petraa. JoomBoosovac Bruno Lukić rekao joj je da snimaju prizivanje duhova, a onda su stvari brzo postale čudne.

"Ma nema šanse, ne idem ja nigdje, mene je strah. Vozite me natrag za Zagreb, ne izlazim van. Pa zaključat ću se u auto", rekla je Petra prije samog snimanja, dok još nije ni znala da joj Bruno i youtuber Adrijan Šimunaj Ash spremaju jezivu spačku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak je pristala i na kraju izašla iz auta, a u to vrijeme Bruno i Ash su već bili spremni da joj prirede noć iz horor filmova. Producenti Prank'da su prije njihova dolaska na lokaciju postavili skrivene kamere po kući i dogovorili plan napada. 

"Mi ćemo stajati ispred prozora i šuškati, bacati kamenčiće, šaptati, lupati i time ćemo ih strašiti. A ovo je naša glumica Duška koja će glumiti jezivu curu koja izlijeće iz ormara i silazi niz stepenice taman kad se njihovo prizivanje duhova bude zahuktavalo", objasnili su producenti. A onda je prank krenuo.

 | Autor:

Bruno, Ash i Petra pregledali su kuću, postavili svu opremu, a ona je još uvijek mislila da je snimanje više-manje bezazleno. Kad je pao mrak, krenuli su 'prizivati' duhove na Ouija ploči. 

"Ovdje je jako neugodno, jako creepy. Mi se svi jako bojimo i samo želimo da ovo završi što prije", ispričala je Petra. Ubrzo su stvari postale jako čudne.

"Ima li koga ovdje?", pitala je ekipa, a onda je glumica s kata počela lupati, a producenti ispred prozora šuškati i proizvoditi zvukove. 

 | Autor:

"Ma ne mogu ja više, odustajem. Ajmo samo ovo što prije završiti i idemo odavde", Petri više nije bilo svejedno, a taman kad su trebali završiti sa snimanjem, s kata se spustila glumica Duška. Lice joj je bilo skroz prekriveno kosom i bila je u bijeloj haljini umočenoj u umjetnu krv.

 | Autor:

Kako je Petra reagirala kad ju je vidjela i je li jako zamjerila Ashu i Bruni što su joj priredili ovakvu traumu na Halloween, pogledajte u novoj epizodi Prank'da ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

 

POGLEDAJTE PRANK NA LIDIJI BAČIĆ LILE:

Tvoja reakcija?