Profesor iz 'Teinih dnevnika' otkrio tajne sa snimanja!

Pixsell
Igor je odgovorio na 24 pitanja i priznao da je stvarno teško biti i glumac i redatelj u isto vrijeme!
Vidi originalni članak

Popularni glumac, redatelj, scenarist, koreograf, plesač i umjetnik te redatelj i glumac u novoj JoomBoos hit seriji 'Teini dnevnici', Igor Barberić, odgovorio je na 24 pitanja ekipi iz 24sata i priznao da je bilo izuzetno teško glumiti i režirati seriju u isto vrijeme, ali se trudi itekako isplatio.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Opet se vraćam na to da je biti redatelj i glumac u isto vrijeme stvarno dosta teško. Pogotovo u situaciji gdje radimo jako brzo. Ali, na snimanju 'Teinih dnevnika' bilo je cool, više sam se obazirao na to kako je scena išla među nama glumcima, a onda bi tek kasnije sa strane pitao kako je to izgledalo iz njihove perspektive", kaže Igor na pitanje tko je njemu davao naputke kad je glumio u seriji koju je sam režirao.

Igor priznaje kako mu je najdraži TV projekt koji je ikada radio definitivno 'Ples sa zvijezdama', a kad su u pitanju gluma ili režija, radije bira biti redatelj.

Je li kralj plesnih podija u klubovima, koje hrvatske serije voli i gdje je započeo svoju karijeru pogledajte u videu na YouTube kanalu 24sata.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr