Prosinac će biti iznimno romantičan za ova četiri znaka

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
Ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, pripremite se jer prosinac će biti mjesec kad ćete privući pažnju mnogih udvarača. Ljubljenje ispod imele, zajednički obroci, gledanje filmova, slušanje glazbe i kombiniranje pidžama samo su neke aktivnosti koje čekaju ove znakove. Slatko!
Vidi originalni članak

Rak

via GIPHY

Početak mjeseca će biti iznimno nježan i lijep za sve pripadnike ovoga znaka. Konačno će se opustiti i pustiti iz srca sve ono što su dosad sakrivali. Ovog mjeseca poželjet će onu vrstu romantike koja će nadilaziti stvarnost. Pisat će pjesme, ljubiti se ispod imele i biti će sretni.

Lav

via GIPHY

Drugi dio prosinca je vrijeme kad Lavovi stupaju na scenu. Dobro će se zabaviti i raditi sve što ih čini sretnima. Doživjet će 'vruće' spojeve i imati će mnoštvo udvarača, no na prvi pogled će ih osvojiti jedna posebna osoba. Očekuje ih velika ljubavna priča ovih blagdana. Wow!

Škorpion

via GIPHY

Što reći o Škorpionima? Svi znamo koliko su privlačni i tajnoviti, a to osvaja mnoga srca. Prosinac će ih učiniti još privlačnijima što će im donijeti masu udvarača, no pripadnici ovog znaka odlučit će raditi na svom samopouzdanju i naučit će se više voljeti.

Strijelac

via GIPHY

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će ovog mjeseca biti u centru pozornosti. Javljat će im se brojni udvarači i htjet će s njima uspostaviti kontakt. Nešto je magično u zraku ovoga mjeseca za Strijelce koji će biti zbunjeni na početku, ali će kasnije prihvatiti igru. Strijelci bi se trebali pripremiti na pun inbox poruka. Sretno!

Posjeti joomboos.24sata.hr