Prva epizoda 'Teinih dnevnika' već je u trendingu

Prva epizoda je 'rasturila', a tek su prošla 24 sata od njene objave...
Vidi originalni članak

Prva epizoda dugo očekivane JoomBoosove hit serije 'Teini dnevnici' izašla je prije nešto malo više od 24 sata, a još je jučer završila na samom vrhu YouTube trendinga. U manje od 24 sata prva se epizoda popela na četvrto mjesto trendinga, ostavivši iza sebe Kiju, Maju Šuput, Blackpink i mnoge druge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva je epizoda dosad skupila više od 223 tisuće pregleda, gotovo 30 tisuća lajkova i više od 2.300 komentara, a na premijeru serije u istom je trenutku čekalo nekoliko tisuća ljudi na JoomBoos YouTube kanalu. 

'Predobra prva epizoda, jedva čekam drugu!', 'Serija je odlična, sve, od scenarija, do glume, uloga...', 'Jedva čekam novu epizodu, serija je odlična', samo su neki od komentara JoomBoos fanova ispod prve epizode, a koliko ste nestrpljivi pokazali ste nam i brojnim porukama na Facebooku i Instagramu prije i nakon izlaska epizode.

NASLOVNA JE PJESMA TAKOĐER RASTURILA:

Naslovna pjesma serije 'Tu' koju pjeva Anna Lazarević također je srušila brojne rekorde kad je izašla prije nekoliko tjedana, a dosad je skupila više od 1,7 milijuna pregleda. 

Ako vas zanima što naš Svenky misli o prvoj epizodi serije te kako ju je prokomentirao, pogledajte novi video na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

Posjeti joomboos.24sata.hr