Prvi regionalni talent show za tiktokere bliži se mega finalu

Davor Puklavec/PIXSELL/JoomBoos
Nakon prvog talent showa za tiktokere u regiji, stigao je i prvi TikTok hit 'Vozi'!
Vidi originalni članak

Nakon više od 1.500 prijava, četiri uzbudljive epizode i više od milijun pregleda na svim JoomBoos platformama, Videostar show se bliži mega finalu. Prvi regionalni talent show za tiktokere, snimljen u originalnoj produkciji JoomBoosa, oduševio je ludim izazovima, zabavnim zadacima, vrhunskom montažom, ali i trenutno najpopularnijim TikTok licima u žiriju.

Videostar žiri ove su godine bile najveće regionalne zvijezde, Uki Q, Sergej Pajić, Mimiermakeup i Barbi Afrika, a show su vodili JoomBoosovci Petra Dimić i Luciano Plazibat. Njih na TikToku prati više od 10 milijuna fanova, a Barbi, osim angažmana u žiriju, danas izbacuje i svoju novu autorsku stvar na JoomBoosu. Pjesma 'Vozi' prva je TikTok pjesma u regiji, a Barbi je ovo tek druga autorska pjesma u karijeri nakon hita 'Forica'. Zanimljiva priča oko pjesme 'Forica' je ta da je upravo ona bila na neki način prekretnica u Barbinoj karijeri.

"Nakon što sam snimila tu pjesmu i spot, sve je krenulo uzbrdo. To je tada bilo amaterski i nije bilo na razini onoga što danas snimam, ali je ta pjesma bila važna za moj put prema uspjehu", govori Barbi. Nova pjesma 'Vozi' u produkciji JoomBoosa u potpunosti je snimljena u Beogradu, bit će nešto najbrutalnije dosad, a cijela je priča čista pozitiva u kombinaciji s modernim zvukom. Ovom pjesmom, ali i cijelim Videostarom, JoomBoos je još jednom visoko podigao razinu kvalitete te pokazao da je uvijek prvi kad su u pitanju najhot trendovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika.official)

"U svijetu, posebno Americi, na TikToku kreatori već rade mini serijale, a slijedeći tržišne trendove mi smo ušli u ovu JoomBoos reality priču. Videostar smo započeli raditi prije nekoliko godina na YouTubeu, a sada imamo novu polazišnu točku - TikTok, ali i dalje mega i multichanell distribuciju. JoomBoos diše s trendovima i gotovo je nevjerojatno koliko je kreativnosti i agilnosti potrebno u produkcijskom timu da sadržaj prilagode različitim platformama. Klijenti su nas podržali u ovom iskoraku, a sada se spremamo za veliko finale koje će svi moći pratiti na svim JoomBoos kanalima", objasnio je Matej Lončarić, direktor Video poslovanja i medijskih brendova JoomBoosa i Miss7.

Nedavno je u prodaju izašlo i proljetno izdanje JoomBoos Videostar magazina, a lica s naslovnica su TikTok zvijezde Mimiermakeup, Sergej Pajić te Uki Q. Cijeli je magazin koncipiran kao specijalno TikTok izdanje te je 'produžena ruka' cijeloj ovoj JoomBoos TikTok priči. Mega finale Videostara očekuje vas početkom svibnja, a pjesmu 'Vozi' već danas možete poslušati samo na JoomBoos kanalima.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr